Se întoarce roata? Relaţia Lidiei Buble cu Răzvan scârţâie, iar fosta soţie pare că iubeşte din nou

Click.ro v-a relatat astăzi despre răceala pe care o resimt în cuplu Lidia Buble şi Răzvan Simion. Ea se se arată mereu tristă fanilor, iar el... nu se mai arată deloc cu ea. În tot acest timp, în inima fostei soţii a prezentatorului pare că mocneşte dragostea, după mesajele transmise.

Ultimele două luni au reflectat multe semne de întrebare asupra relaţiei dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion. Cei doi nu doar că nu s-au mai afişat împreună, dar pozează posaci şi singuratici. E drept că relaţia asta nu a debutat aşa cum şi-ar fi dorit ei, şi au fost nevoiţi să treacă peste multe reproşuri, mai ales pentru că Răzvan era căsătorit şi cu doi copii. Lucrurile s-au făcut înţelese pe parcurs şi şi-au asumat apoi public sentimentele. Au urmat tot felul de dovezi de dragoste, la care a avut acces şi publicul larg, care au lăsat să se înţeleagă că cei doi au o relaţie perfectă. Între timp lucrurile parcă s-au mai schimbat... Nimeni nu ştie cum se va termina răceala pe care cei doi o afişează unul faţă de altul în aceste momente. Un lucru este sigur. Fosta soţie a lui Răzvan Simion, Diana, are motive să radieze de fericire, şi asta se vede şi prin faptul că lasă mesaje în dreptul melodiilor de dragoste pe care le publică pe contul ei de Facebook. 

În urma divorţului, Diana Simiona rămas cu cei doi copii, dar şi cu 3.000 de euro pensie alimentară, bani pentru întreţinerea minorilor. 

 

loading...