Se îmbracă precum un adolescent! Columbeanu și-a luat pantofi cu flori pentru iubita mai tânără cu 40 de ani!

37795182_1884151401642819_2474164834833268736_n.jpg

Irinel şi Oana au fost invitaţi la Gala UAD Fashion din Cluj
Citeste tot despre: 

Deși unii nu au apreciat stilul vestimentar al lui Irinel Columbeanu, cu siguranță criticii de modă ar caracteriza noua garderoba afaceristului ca fiind ”cool”. Excentricul milionar este în pas cu moda, pentru iubitele tinerele.

În 2007, când Irinel Columbeanu a început să se afișeze cu Monica Gabor, a fost în centrul atenției datorită relației, dar și a stilului vestimentar. Hainele de la designerul său preferat japonezul Yohji Yamamoto au fost blamate de unii și apeciate de alții. Iată că la mai bine de zece ani de atunci, Irinel Columbeanu nu a renunțat la stilul vestimentar care l-a consacrat, și nici la iubitele tinerele, și a avut din nou o apariție controversată, la Gala UAD Fashion, desfășurată la Cluj.

Milionarul și-a făcut intrarea la eveniment alături de iubita sa Oana Cojocaru, mai tânără cu 40 de ani, dar și cu veșmintele celebre cu care a isterizat publicul monden. Pantaloni largi, cămașă neagră și un sacou lung până sub genunchi, în cromatică gri-negru, accesorizată cu încălțări negre și motive florale. Frumușica Oana s-a asortat cât de cât cu iubitul milionar. Superba brunetă a defilat la Cluj, pentru doi creatori de modă, și a făcut furori cu pe catwalk. De departe, Iri și Oana au fost cel mai fashion cuplu de la Cluj!

Loading...