Se dă drept nepotul Aurei Urziceanu, dar solista spune că nu-l cunoaște

alex_baroc.jpg

alex baroc
Alex Baroc speră să câștige trofeul ”Vocea României”
foto: arhivă personală

Alex Baroc face furori pe scena de la ”Vocea României” și agită spiritele în lumea muzicală autohtonă. Tânărul susține că este nepotul Aurei Urziceanu, mândrindu-se cu genele muzicale de calitate, în vreme ce artista susține că acesta nu avea ce talent să moștenească, pentru că nu are nicio legătură cu familia ei.

Alex Baroc a obținut primul premiu muzical pe scena unui festival, premiul juriului la Galele Studențești de Jazz de la Sibiu, secțiunea individual vocal, când avea doar 15 ani și a făcut o puternică impresie asupra juriului și spectatorilor.

Tânărul a impresionat juriul și la ”Vocea României”, provocând însă și un scandal legat de o presupusă moștenire muzicală, pe linia celebrei Aura Urziceanu.

”Elevul” Lui Marius Moga a declarat pentru Click! că este nepotul lui George Urziceanu. ”În ceea ce privește talentul și genele muzicale, în familie îl am pe George Urziceanu, bunicul meu, dar și pe unchiul meu, Petrică Ștefan, un saxofonist de excepție, amândoi fiind niște oameni foarte talentați și cu o carieră construită extrem de frumos de-a lungul vieții”, a declarat Alex Baroc.

De partea cealaltă, Aura Urziceanu susține că nu există nicio legătură de rudenie între ea și concurentul de la ”Vocea României”. "Alexandru Baroc NU este nepotul meu. Nu a avut cum să moştenească - aşa cum s-a lăudat - absolut nimic de la mine. Mă intreb ce-ar răspunde dacă cineva l-ar intreba de căte ori s-a văzut cu mătuşa lui, Aura, fie la el, fie la ea acasă? Fiecare cu talentul lui, cu numele de familie sau cu libertatea de a-şi alege un alt nume de scenă. Insă este absolut necesar ca fiecare să se măndrească cu ce nume are şi să nu profite de identitatea altcuiva", a declarat artista pentru Jurnalul.ro.

aura_urziceanu_sg_8031_1.jpg

aura urziceanu
Aura Urziceanu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi
foto: Sever Gheorghe

 

Dincolo de acest scandal legat de moștenirea sa muzicală, Alex Baroc speră să dea lovitura la ”Vocea României”, mai ales că face parte din echipa lui Marius Moga, un muzician pe care îl admiră foarte mult. ”Încă de când m-am înscris în această competiție, mi-am dorit foarte mult ca Marius Moga să se întoarcă. Îmi place foarte mult caracterul lui Marius și simt că suntem pe aceeași lungime de undă. Cred că împreună am putea face exact acel gen de muzică pe care amândoi îl simțim cel mai aproape de noi”, a mai spus Alex pentru Click!

Loading...

Citește și

 • iulia stoica vocea romaniei

  Reacția dură a lui Tudor Chirilă la adresa artistilor care, spune el, vin la Vocea României doar pentru "a mai prinde o nuntă", nu a rămas fără ecou. Preimul care a reacționat a fost liderul trupei Vunk, Corbnel Ilie, care i-a sfătuit pe toți să cânte ce le poftește inima, urmat chiar de una dintre concurentele care au declanșat acest scandal.

 • inna marius moga

  Cu siguranță, "Vocea României" este unul dintre cele mai urmărite show-uri din România. Cum succesul de care se bucură a adus audiențe record pentru PRO TV, postul de televiziune încearcă să dea lovitura și cu varianta pentru copii, "Vocea României Junior". Filmările au avut loc deja, dar telespectatorii vor putea urmări emisiunea de abia în primăvara lui 2017.

 • barbara mandinga

  Tatăl este din Cuba, iar mama, din Spania, dar ea trăiește în România. Cântă de mama focului în trupa Mandinga, unde reprezintă partea sensibilă și frumoasă din formație. Vineri seară, Barbara Isasi a impresionat antrenorii-vedete de la "Vocea României" , care au dus lupte grele pentru a o coopta în echipă.

 • vocea romaniei 2015

  Cristina Bălan (35 de ani), fosta solistă a trupei Impact, a fost cea care a câştigat anul trecut cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Vocea României”. La câteva săptămâni după ce s-a impus în finală, solista a povestit momentele grele prin care trece familia ei. Copiii ei gemeni suferă de sindromul Down.