Se bat de Revelion în ţinute de carnaval

12-13-vedete-1.jpg

Andreea Bălan are spectacole pe Valea Prahovei

Betty Stroe (32 de ani), fosta solistă a trupei ”Etnic”, s-a reinventat. Acum colaborează cu „micuţul Will”, fost jurat la „Dansez pentru tine” (Pro TV), şi împreună au pus la punct un show colorat, cu multe pene şi dans, spectacol care seamănă cu cel al Andreei Bălan (34 de ani).

“Avem şase reprezentaţii de Revelion sub numele de «Tequila Party by Wilmark şi Betty». Locaţiile sunt în staţiunea Băile Felix. Echipa noastră e formată din opt dansatori, un percuţionist, un DJ, eu şi Wilmark. Suntem 12 oameni pe scenă. Avem schimbări de costume (cancan, carnaval de Brasil, dans românesc), un moment cu lasere (inclusiv lasere mânuite de dansatori), capoiera battle şi acrobaţii. Partea de divertisment e cu dansuri «follow me» (urmează-mă) cu publicul. Wilmark ne spunea că de când nu mai e zilnic la tv, a putut să se ocupe de crearea unor show-uri spectaculoase cu echipa lui de la Willmark Dance Academy. Avem zeci de costume şi multe momente spectaculoase, ba chiar mi-am învins frica, sunt ridicată de unul dintre dansatori într-o priză spectaculoasă şi cânt în acelaşi timp”, declară Betty.

12-13-vedete-betty.jpg

Betty Stroe şi Wilmark sunt aşteptaţi la Băile Felix

Şi Andreea Bălan schimbă zeci de ţinute în spectacolele ei, aceasta având de Revelion mai multe recitaluri în localuri de pe Valea Prahovei. 

Loading...