Scrisoarea Adrianei Bahmuţeanu pentru Moş Crăciun

bahmu.jpg

adriana bahmuteanu silviu prigoana copii scandal
Adriana Bahmuţeanu s-a plimbat mult prin tribunale
foto: arhiva personală

A fost un an greu pentru Adriana Bahmuţeanu. Vedeta tv a divorţat de omul de afaceri Silviu Prigoană şi şi-a disputat custodia celor doi copii prin tribunale. La final de an, prezentatoarea a tras linie şi a adunat. Îşi doreşte un an nou în care să îşi găsească liniştea.

Adriana Bahmuţeanu se pregăteşte să întâmpine sărbătorile alături de cei doi băieţi ai săi, însă recunoaşte că problemele pe care le-a avut cu fostul soţ au obosit-o peste măsură. Prezentatoarea a recunoscut că s-a neglijat din cauza vizitelor dese la tribunal.

"Dragă Moşule, chiar am fost cuminte! Am avut grijă de copii, i-am dus la şcoală, le-am făcut şi pacheţelul cu mâncare. Am făcut emisiuni care mai de care mai frumoasă, dar cu mulţi nervi şi zbateri interioare. Tot cu nervi m-am dus, tot anul ăsta, prin tribunale. Moşule, ştiu că n-o să-mi aduci nimic şi mai ştiu că n-o să am nici timp să alerg prin mall-uri aglomerate ca să-mi cumpăr vreo prostioară....cum la fel, ştiu foarte bine că fericirea, iubirea, liniştea, nu sunt de vânzare pe nicaieri, dar te rog frumos, la anul putem să o mai scurtăm cu tribunalele? Ca să apuc şi eu să-mi fac o manichiură? Mulţumesc anticipat", a scris vedeta tv pe Facebook.

În timp ce vedeta tv este singură după divorţ, Silviu Prigoană şi-a refăcut viaţă alături de Mihaela Botezatu, o femeie de afaceri, originară din Sibiu cu care a fost naş de cununie de două ori şi a creştinat un copil. 

Loading...

Citește și