Schimbări în grila Kanal D! Noi sezoane “Se strigă darul!” și “Roata Norocului”, din această lună!

dianna_rotaru_si_mihai_mitoseru_-_se_striga_darul.jpg

Mihai Mitoseru dianna rotaru se striga darul
Dianna Rotaru şi Mihai Mitoşeru fac echipă la Kanal D
foto: Kanal d

Luna mai vine cu schimbări notabile în grilă Kanal D. După finala “Exatlon”, ce va avea loc miercuri (23 mai), în direct, de la ora 19:45, telespectatorii vor avea parte de noi sezoane ale emisiunilor “Roată Norocului” și “Se strigă darul”. Şi fanilor serialelor turcești li se pregătesc surprize. Ei se vor bucură de o "porție" generoasă din serialul “Dragoste și ura”, acesta urmând a fi difuzat cinci zile pe săptămâna, în Prime Time.

Surpriză din această săptămâna începe pentru pentru fanii show-ului “Exatlon”. Vineri (18 mai) de la 22:30, România va întâlni Columbia, în ultimul meci internațional al producției care a cucerit milioane de români.

Sâmbătă (26 mai) de la ora 20:00, Mihai Mitoşeru și Dianna Rotaru vor da startul nunților fabuloase din România, cu noul sezon al show-ului “Se strigă darul!”, aceasta fiind prima ediţie în această formulă. Locuri magice, petreceri de pomină, tradiții și obiceiuri inedite, cântec și voie bună promit producătorii show-ului. 

Noul sezon “Roată Norocului” ia startul duminică (27 mai) la ora 20:00. Emisiunea concurs aduce premii substanţiale. În cele opt sezoane difuzate, valoarea totală cumulată a fost de peste jumătate de milion de Euro. Cele mai iubite vedete autohtone vor învârti Roată Norocului duminică de duminică, de la ora 20:00, în beneficiul unor familii greu încercate de viață.

Începând din 28 mai, de la ora 20:00, serialul turcesc “Dragoste și ura” va putea fi urmărit de luni până vineri, în fiecare seară, spre bucuria fanilor producției.

loading...
Loading...

Citește și

  • Succesul show-ului Exatlon i-a convins pe șefii de la Kanal D să-i ofere și mai multă vizibilitate în grila de programe. Audiențele îmbucurătoare și fanii pe care emisiunea i-a adjudecat le-au adus telespectatorilor fideli o bucurie în plus.

  • victor slav andreea mantea kanal d

    Toamna începe în forţă la Kanal D, cu show-uri noi, dar şi cu producţii care deja au cucerit inimile românilor. Mai mult decât atât, postul patronat de turci a investiti considerabil în tehnologie, în platouri noi şi decoruri impresionante, precum cel al Ştirilor, al îndrăgitei emisiuni „Teo Show” sau al formatului „Super Potriveală”.

  • dan negru

    Anul 2018 va fi unul plin pentru televiziunile de la noi, care deja pregătesc noi formate de emisiuni. PRO Tv, Antena 1 şi Kanal D pregătesc show-uri care vor fi difuzate în paralel cu formatele deja cunoscute.

  • echipa kanal d prezentatori stiri

    Kanal d a "furat" startul şi a anunţat mai devreme decât celelalte posturi atât grila de toamnă, cât şi noutăţile cu care îşi aşteaptă telespectatorii. Click! a intrat în platoul de un milion de euro, de unde se prezintă ştirile celor mai importante jurnale. În echipa postului şi-au făcut loc pe lângă vedetele consacrate ale trustului două noi prezentatoare la rubrica "Meteo".