Schimbare radicală pentru Ioana Ginghină și familia ei! Ce anunț a făcut

alexandru_papadopol_ioana_ginghina.jpg

ioana ginghina
Ioana Ginghină alături de soțul ei, Alexandru Papadopol, și fiica lor, Ruxandra
foto: arhiva personală

În ultima perioadă, Ioana Ginghină a făcut fel de fel de experimente cu stilul ei de viață. A slăbit după ce a ținut dieta cu pepene, iar acum s-a convins de un lucru.

De dragul sănătății, poate și al aspectului fizic, dar cel mai mult de dragul fiicei ei, Ioana a decis să facă o schimbare radicală. A făcut anunțul printr-un text publicat pe blogul personal, intitulat „Ne declarăm oficial o familie de vegetarieni”, unde a explicat de unde i-a venit ideea, dar și cum l-a convins pe Alexandru Papadopol să o accepte.

„V-am spus că de două luni nu mai mâncăm carne? Da, toată familia, Ruxandra ne-a convins să nu mai fim «canibali» cum ne spune ea”, și-a început vedeta mesajul.

„Ca în fiecare an în preajma zilei de naștere a Ruxandrei, îi facem analize, și cum are mai bine de un an de când nu mai mănâncă carne, am făcut un set mai amplu și amănunțit ca să fim siguri că totul este în regulă. Au ieșit mai bine ca niciodată, predispozițiile la diversele alergii pe care le avea anul trecut au dispărut, nu are nicio lipsă de imic, deci totul este perfect”, a mai scris ea.

„De ce am renunțat și noi la carne? Păi Alexandru, în vacanță, a realizat că noi oricum nu mai mâncăm carne așa de multă de când Ruxandra a renunțat la ea, așa că, ce ar fi să renunțăm și noi. Zis și făcut, și deocamdată suntem foarte bine. Eu oricum nu mă «omoram» după carne, însă Alexandru era super carnivor. Cu ce am înlocuit-o? Deocamdată cu fructe și legume multe, căci sunt din abundență (...). Să fii ovo-lacto-vegetarian nu este greu, însă trebuie să fii pregătit. Mesele trebuie gândite din timp pentru ca să ai cumpărăturile necesare și timpul de preparare. Nu e complicat, dar ține de o rigoare personală”, a mai explicat Ioana Ginghină.

loading...
Loading...

Citește și

  • Ca în fiecare vară, actriţa Ioana Ginghină a ţinut una dintre curele ei preferate – cea cu pepene roşu. Timp de zece zile a dat gata zece pepeni, dar nu a mai mâncat absolut nimic altceva. Azi, acul cântarului arată cu 5 kilograme mai puţin.

  • ioana ginghina cura de slabire rol

    Actriţa Ioana Ginghină are casa plină de pepeni! De câteva zile, vedeta a renunţat să mai mănânce altceva şi îşi detoxifică organismul astfel. Nu doar că se simte mai bine, ci a reuşit şi să slăbească două kilograme în trei zile şi continuă să se alimenteze exclusiv cu pepene.

  • ioana ginghina cura de slabire rol

    Adepta unui stil de viaţă sănătos, Ioana Ginghină reuşeşte să jongleze cu tentaţiile culinare, iar asta se vede cel mai bine la silueta ei. Actriţa a fost nevoită să slăbească câteva kilograme pentru un nou rol şi a rezolvat problema fără prea mari eforturi. A scos din alimentaţie "ingredientele" care ştiau că ar putea să-i pună în pericol planul şi acul cântarului i-a indicat atât cât îşi dorea.

  • ioana ginghina costum de baie vacanta grecia

    Știa Ioana Ginghină (39 de ani) de ce mănâncă zece zile doar pepene roșu. Actrița defilează fără nicio emoție acum pe plajele din Grecia, în costum de baie, unde se află în vacanță cu soțul și fetița ei. Șatena a dat jos 5 kilograme în urma dietei pe care a ținut-o și se poate răsfăța acum cu fel de fel de preparate tradiționale.