Schimbare radicală de look pentru o fostă prezentatoare tv! E de nerecunoscut

prezentatoare.jpg

ana maria gheorghe prezentatoare tv amtena 1 meteo
Prezentatoarea a dispărut de pe micul ecran de mai bine de un an
Foto: arhivă personală

De când a dispărut de pe micul ecran, fosta gazdă a rubricii Meteo de la Antena 1 a renunţat la buclele lejere în favoarea unei tunsori periunţă cu care şi-a uimit apropiaţii. Ana Maria Gheorghe s-a retras din televiziune în urmă cu un an şi are grijă de fetiţa ei, Margarida, rodul dragostei dintre ea şi iubitul ei, un om de afaceri portughez. Vedeta a împlinit recent 33 de ani, motiv de petrecere alături de apropiaţi.

Ana Maria Gheorghe nu mai apare pe sticlă, dar este foarte activă pe reţelele de socializare acolo unde îţi ţine prietenii la curent cu tot ce face. Şi are ce să povestească, pentru că viaţa ei s-a schimbat mult de când a devenit mămică. Şatena este topită după fetiţa ei Margarida, în vârstă de aproape doi ani, care s-a născut în Portugalia. Fosta prezentatoare de la Antena 1 şi-a şocat apropiaţii după ce a dezvăluit că a adoptat un look nebunesc.

ana maria gheorghe prezentatoare tv antena 1 meteoZoom
Ana Maria Gheorghe este mămica unei fetiţe, în vârstă de aproape doi ani
Foto: arhivă personală

Ea a renunţat la părul lung şi coafat lejer, imagine cu care ne obişnuise, pe când lucra la Antena 1, în favoarea unei tunsori periuţă, care o schimbă total. Chiar şi prietenii au remarcat cât de mult o transformă noul look pe Ana Maria.  

ana maria gheorghe tunsoare periuta 33 de ani aniversareZoom
Aşa arată acum Ana Maria Gheorghe
Foto: arhivă personală

"Dragă Ana, te regăsesc frumoasă astăzi, însă nu pot să nu îmi amintesc de «vechea» Ana, cu toate «defectele» ei fizice, care îţi dădeau un farmec aparte şi care mi-a atras atenţia în mod plăcut!! Succes în tot ceea ce faci!", i-a transmis o admiratoare după ce a văzut ultimele fotografii cu Ana Maria Gheorghe.

Şatena a fost prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator, dar de anul trecut a renunţat la job-ul ei din tv şi se dedică unor proiecte personale. 

loading...

Citește și