Scene incredibile. Dorian, oprit de trei poliţişti pentru acte şi... poze

d112-13-v-foto-1-6-col-zoom.jpg

Amuzant sau nu? Dorian Popa, în cârje, flancat de doi polişti, care zâmbesc larg, la poză. Fotograf, colegul lor de la rutieră. Călătorii din autobuz, sideraţi!
Fotografii: Mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

Femeile nu mai suspină după Tudor Chirilă, Florin Piersic sau Radu Vâlcan. Stimaţi domni, se pare că sunteţi istorie! Noul sex-simbol al României pare a fi musculosul Dorian Popa, pe vremuri puşti timid în LaLa Band, acum machoman cu piese în topuri, vlog şi emisiuni TV. Până şi oamenii legii şi-au luat o pauză de la job pentru a nu rata câteva selfie-uri cu starul pe care îl opriseră în rondul de la Victoriei.

Marţi, 9 octombrie, în zona stadionului Naţional, Dorian Popa (30 de ani) putea fi remarcat de la o poştă datorită BMW-ului său azur ca cerul de iunie. Doi puşti îndrăzneţi l-au abordat pentru un selfie, iar Dorian le-a făcut pe plac şi a zâmbit, cuminte, la poză.

Nu s-a dat jos din maşină, căci avea cârjele la purtător, urmare a operaţiei dificile pe care a suferit-o după accidentarea de la „Ultimul trib” (Antena 1). Acesta a fost doar începutul. Ceea ce a urmat pare desprins dintr-un film cu Mr. Bean. Sau cu Benny Hill.

Ajuns în Piaţa Victoriei, Dorian Popa a fost oprit de poliţişti, a prezentat actele maşinii, însă nu a scăpat doar cu atât. Nu, nu a luat amendă, ci a fost rugat din nou să stea la poză, extrem de dornică fiind doamna poliţistă, care îşi tot aranja, poate inconştient, şuviţele roşcate şi rebele.

În cele din urmă, pentru fotografia cu Dorian, a renunţat de tot la caschetă şi a zâmbit larg la obiectiv.

Fotograf a fost un coleg de muncă, şi el foarte încântat că a avut ocazia să stea de vorbă cu însuşi Dorian Popa, coprezentator la „XTra Night Show” (Antena 1), concurent la “Ultimul trib”, vlogger şi solist care a spart topurile cu piesa “Hatz”, care are peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Contactat miercuri de Click!, Dorian Popa ne-a povestit cum a reuşit să dea pe spate trei poliţişti dintr-o lovitură. „Într-adevăr, am fost oprit la Victoriei de un echipaj, au fost foarte drăguţi. Mi-au verificat actele, pe care am reuşit, într-un final, să le fac şi talonul maşinii, care acum are o altă culoare (n.r. şi-a colantat maşina înainte de a pleca în Madagascar). Era o tânără domnişoară poliţistă, care şi-a dorit să facă o fotografie cu mine şi eu am coborât în cârje să fac fotografia. Mă opreşte des lumea pe stradă, în special tinerii care mă recunosc şi mie îmi face plăcere să fac poze cu ei. Cu piciorul sunt binişor, pe 12 încep concertele la Galaţi şi Timişora”, a declarat Dorian pentru Click!

loading...
Loading...