Scenariu halucinant: a rămas Pelinel gravidă din răzbunare?

De două zile, o țară întreagă întoarce știrea despre sarcina Valentinei Pelinel pe toate fețele. Cum viitoarea mămică încă mai ține la secret numele "autorului", românii născocesc tot soiul de scenarii legate de fostul fotomodel internațional și presupusul tată al copilului. Iar imaginația oamenilor nu cunoaște limite!

Un astfel de scenariu, dezbătut de internauți, pune accentul pe o răzbunare a Valentinei. Răzbunare pe Alina Vidican, actuala soție a presupusului tată al copilului din pântecele Valentinei. De ce? Motivul ar fi acela că actuala soție "s-a băgat în față" în timp ce ea, Valentina, aștepta să îi vină rândul la titlul oficial de Doamna Borcea. V-am amețit, așa este?

Ei bine, iată ce spune un utilizator de Facebook despre toată această poveste încâlcită: "Cică Pelinel l-a despărțit de prima nevastă ca să se mărite cu el (dupa ce ar fi divorțat de Boureanu,evident) dar ,lungindu-se mariajul cu politicianul, Borcea a găsit-o pe Alina (actuala), care a aflat după căsătorie că aventura cu "modela" era împletită cu "love". Așa că sarcina e răzbunarea firească a unei cetățene hotărâtă să îi strice mariajul "nenorocitei" care i-a furat bărbatul pe care ea s-a chinuit să il despartă! De-aceea soțiile (fosta și actuala) sunt prietene: au un dușman comun!"

alina vidican cristi borceaZoom
Captură Facebook
loading...

Citește și

  • Alina Vidican (31 de ani), actuala soţie a lui Cristi Borcea (45 de ani), nu mai are linişte de când a aflat că Valentina Pelinel (35 de ani) ar fi însărcinată cu fostul şef dinamovist. Alina a fost surprinsă luni (4 ianuarie) în timp ce mergea în vizită la soţul ei. Întrebată de reporterii Observator despre Valentina Pelinel, soţia lui Borcea a avut o reacţie neaşteptată la adresa acesteia.

  • valentina pelinel boureanu cristi borcea

    Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.

  • Valentina Pelinel (35 de ani), cea despre care s-a tot speculat că ar avea o relaţie cu Borcea, pentru care ar fi şi pus punct, anul trecut, căsniciei cu Cristian Boureanu, a făcut un anunţ bombă la început de an. A anunţat că e însărcinată. Gurile rele vorbesc de Cristi Borcea că ar fi lăsat-o gravidă pe Valentina, el urmând să devină tătic a şaptea oară.

  • valentina pelinel gravida cristian boureanu

    Valentina Pelinel (35 de ani) este gravidă în patru luni nu Cristi Borcea (46 de ani). Cei doi vor deveni părinți în luna mai a acestui an. Este cel de-al șaptelea copil pentru fostul acționar al echipei Dinamo, care se află în pușcărie de aproape doi ani. Cu toate acestea, multă lume se întreabă de ce blondina nu și-a întemeiat o familie cu fostul ei soț, Cristian Boureanu (43 de ani).