Scenaristul de la „Vocea României” se joacă cu sânii Innei VIDEO

inna.jpg

Inna
FOTO: Arhiva personală

Incredibil ce fac mai nou vloggerii, cea mai nouă categorie de bloggeri! Cei care se filmează şi postează pe canalele de Youtube îşi arată „bravurile” pe Internet.

Unul dintre aceştia este Bogdan Nicolai, DJ şi scenaristul de la „Vocea României” care a făcut-o lată, de data aceasta. „Nebunia” făcută de Bogdan Nicolai (29 de ani) este un „interviu” cu unul dintre sânii Innei. DJ-ul a înregistrat un filmuleţ de aproape două minute şi l-a postat pe canalul său de Youtube. Scenaristul de la „Vocea României” a lansat un dialog dintre el şi presupusul sânu stâng al solistei cu succes peste Ocean, care i-a răspuns la câteva întrebări celui care a intervievat-o. O situaţie destul de ciudată, însă cu siguranţă că veţi zâmbi până la finalul interviului de câteva ori. „Nu e nimic vulgar, este un interviu imaginar. Sper să vă placă. Nerecomandat minorilor de aceea nu am vrut să risc cu Youtube-ul''.

bogdan-nicolai.jpg

Bogdan Nicolai

 

Întrebat despre acest interviu imaginar, Bogdan Nicolai ne-a spus amuzat: “Pregătesc lansarea din toamnă a emisiunii online “DestulTV”, iar până atunci voi posta constant filmuleţe nebune de genul asta. Mă bucur că am avut ocazia să îi iau interviu lui Miki Stângu, sfârcul Innei, un personaj aproape la fel de celebru ca şi ea. Am vrut să ştiu ce gândeşte şi cum se simte când e scos la lumină, în faţa tuturor, cand îi e lumea mai dragă”, ne-a povestit Bogdan Nicolai.

Ne întrebăm pe când Bogdan Nicolai le va interviu feselor lui J.Lo sau pectoralilor lui Arnold Schwarzenegger, care vor avea cu singuranţă ceva deştept de spus. Noi aşteptăm cu nerăbdare următorul episod.

 

Loading...