Scandalul din stradă cu fiica rebelă îl va costa scump pe Boureanu

2-3-bd-foto-1-35col-27cmasdf.jpg

Ioana Boureanu (15 ani) a dovedit că este o adolescentă rebelă. Tatăl ei susţine că a bruscat-o pentru că fata a fugit de acasă, iar anturajul este nepotrivit pentru vârsta ei

Scandalul din stradă cu fiica de 15 ani îl va costa scump pe Cristian Boureanu. Fosta nevastă l-a acuzat de violenţă şi nu doar că a cerut în instanţă custodia fiicei lor, Ioana, ci vrea ca tatăl copilului ei să plătească o pensie alimentară de lux. Apropiaţii spun că Ioana are nevoie de circa 3.000 de euro lunar.

Deşi Cristian Boureanu a tăcut mâlc şi a preferat să se relaxeze prin Maldive de când a iscat un scandal de proporţii cu propria-i fiică, iată că apele în familia sa nu s-au liniştit deloc. Din contră: Irina, fosta lui soţie, continuă pe toate căile să-l facă pe tatăl copilului ei să plătească. A câştigat ordonanţa preşedinţială prin care Ioana poate locui provizoriu cu ea, iar acum se pregăteşte, cu dovezi şi martori, pentru ca instanţa să dea o decizie definitivă  în favoarea ei. Mai precis, în afară de domiciliu, Irina încearcă să obţină de la Boureanu o pensie alimentară consistentă pentru fiica ei.

2-3-bd-foto-2-2col-12cmasdf.jpg

Ioana stă la mama ei de la izbucnirea scandalului

”Am solicitat o contribuţie care să acopere cheltuielile cu şcoala şi restul celor necesare pentru copil: adică meditaţii, medic, mâncare, haine etc. Nu pot să vă spun despre ce sumă este vorba, poate o vom negocia. Se stabileşte şi în funcţie de veniturile domnului Boureanu, iar dacă nu va plăti, nu va fi o problemă. Cât timp Ioana a stat la el, noi am avut un act adiţional, prin care eu trebuia să plătesc o sumă simbolică, iar el 500 de euro, pentru că jumătate din timp stătea şi la mine. Şcoala a plătit-o el, eu nu am plătit niciodată, însă când stătea la mine, plăteam meditaţii şi restul cheltuielilor”, a declarat pentru Click! Irina Boureanu.

Deşi are aşteptări mari, fostul politician pare să nu fie deschis la solicitările fostei neveste. ”Din clasa întâi până în clasa a noua, Cristi a achitat anual taxa de 8.000 de euro pentru studiile Ioanei, iar acum, la noul liceu la care a fost mutată, plăteşte 4.500 de euro. Doamna cu ce a contribuit până acum? Nici ea nu a plătit pensia alimentară înainte, şi nici cheltuieli cu dentişti, meditaţii, haine, mâncare sau excursii. Să ne vedem de lungul nasului”, a mărturisit o persoană din preajma lui Cristi Boureanu.

2-3-bd-foto-3-2col-12cmafsgda.jpg

Cristi Boureanu îşi creşte fiica de când aceasta avea 3 ani

Psihologii spun că a fost vorba despre un abuz

Imaginea de tată protector a lui Cristian Boureanu (43 de ani) a fost făcută ţăndări. Ioana Boureanu (15 ani) l-a acuzat pe fostul politician că este violent din fire şi că o snopeşte cu bătaia. Scandalul a izbucnit pe 12 septembrie, când bărbatul nu s-a dat în lături să-i administreze o corecţie fizică fiicei sale pe stradă. Evenimentul s-a petrecut în trafic, pe o arteră circulată din nordul Capitalei şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor pentru a o scăpa pe tânără din mâinile tatălui. Martorii spun că, speriată de lovituri, aceasta striga: ”Mă omoară! Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!”

Ca să arate că nu a fost un caz singular, Ioana a prezentat nişte înregistrări, în timp ce tatăl ei striga la ea şi o înjura ca la uşa cortului. Cei de la Protecţia Copilului s-au sesizat din oficiu, iar cazul a ajuns pe mâna psihologilor de la Direcţia de abuz şi neglijenţă. Timp de o lună, Ioana a stat de vorbă cu angajatul de la DGASPC sector 1, care a consiliat-o, după ce a aflat că fata a fost bătută în mod repetat de către tată.

”Pe baza concluziilor la care a ajuns, psihologul a întocmit raportul şi, se pare, că asistăm la abuz. Documentul a ajuns la Secţia 2 Poliţie, la cel care anchetează cazul. Pe baza raportului, dar şi a altor probe administrate se va stabili dacă se va cere sau nu începerea urmăririi penale împotriva domnului Boureanu”, ne-au declarat surse oficiale.

Totodată, procurorii de pe lângă Parchetul judecătoriei sectorului 1 ne-au precizat faptul că fostul politician nu este urmărit penal în acest moment şi că se aşteaptă finalizarea anchetei. Dacă dosarul va ajunge în instanţă şi va fi condamnat, Cristian Boureanu poate fi obligat să plătească o amendă penală sau chiar să stea după gratii între 3 luni şi un an. 

Click! spune

Ioana Boureanu se află acum în grija mamei sale, Irina, fosta soţie a lui Cristi Boureanu. Instanţa a dispus ca domiciliul minorei să fie la mamă până la terminarea procesului de custodie aflat pe rol. Cristi Boureanu este cel care a primit, în urmă cu 12 ani, la divorţ, custodia fiicei sale. Divorţul a fost unul cu scandal, Irina Boureanu fiind acuzată că l-a înşelat pe politician cu naşul de cununie.

Loading...

Citește și

  • cristian boureanu ioana fata cearta

    Noi amănunte ies la iveală după scandalul dintre Cristian Boureanu şi fiica lui, Ioana. Jurnaliştii de la cancan.ro au publicat o serie de imagini surprinse de camerele de supraveghere din ziua în care adolescenta a fost găsită şi certată durde tatăl ei. Politicianul a chemat ajutoare pentru a-şi "captura" fata fugită de acasă, iar totul s-a terminat la poliţie.

  • cristian boureanu

    Cristian Boureanu ține capul de afiș încă o dată. Acum nu este vorba despre Valentina Pelinel, fosta lui soție, sau despre Laura Dincă, iubita lui de doar 19 ani, ci despre fiica sa, Ioana (15 ani), cu care a intrat în conflict în plină stradă.

  • irina ioana boureanu

    Nu-l mai interesează! După ce a crescut-o 15 ani, Cristian Boureanu este la un pas să piardă custodia fiicei sale. Şi asta pentru că, joi (6 octombrie), în faţa judecătorilor s-au prezentat doar fosta lui soţie şi fiica lor, fostul politician alegând să se distreze în Maldive.

  • La o lună după ce a fost ”salvată” din mâinile tatălui violent, Ioana Boureanu continuă să aibă acelaşi stil de viaţă. Adolescenta de doar 15 ani se bucură de toată libertatea de când locuieşte la mama ei. Apropiaţii acesteia spun că se distrează în cluburi până dimineaţa, fumează şi consumă alcool.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1