Scandal la ultimul concert al lui Tudor Gheorghe. Întârziații au rămas la ușă

Tudor Gheorghe.jpg

Tudor Gheorghe Regele Naiului Bardul Neamului Romanesc
Tudor Gheorghe a susținut un concert cu sala plină în București
Foto: Ciprian Vlăduţ

Tudor Gheorghe a susținut, ieri, 26 octombrie, un concert la Sala Palatului. Tema concertului a fost „Toamna, simfonic”, iar audiența trebuia să fie pe măsură.

Peste patru mii de oameni își cumpăraseră bilet la spectacol, însă, cu toate eforturile organizatorilor, nu toți au reușit să pătrundă în sală. Motivul? Destui spectatori nu au respectat ora de începere și au sosit la Sala Palatului după ora 19:10. 

„Organizatorii doresc să le mulţumească celor peste 4.000 de spectatori care l-au respectat pe artist şi au ţinut cont că, după ora 19:10, nu se mai permite accesul în sală. Totodată, organizatorii regretă situaţia celor care au întârziat şi au pierdut spectacolul „Toamna Simfonic”, pentru care au plătit bilet. La dorinţa maestrului Tudor Gheorghe, organizatorii au anunţat, prin toate mijloacele de comunicare, că „după ora 19:10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol. După începerea spectacolului, locurile îşi pierd valabilitatea”. E adevărat ca punctualitatea este privilegiul regilor, dar la fel de adevărat este că aceeaşi punctualitate impune calitatea unui spectacol. De aceea, indiferent de profesie, categorie socială sau motive invocate, spectacolele susţinute de Tudor Gheorghe încep la ora anunţată. Vă mulţumim pentru înţelegere...”

Loading...
 
 

Citește și

  • tudor gheorghe, carte, sotie, nunta de aur

    Tudor Gheorghe, artistul care cântă dumnezeieşte la cobză, şi-a deschis sufletul în jurnalul ”Vă dau un an din viaţa mea”, în care scrie cu umor despre turnee, familie, dar şi despre operaţia la inimă, suferită în 2014. Interesant este că aproape toată lumea lui se învârte în jurul Georgetei, pe care atât de frumos o numeşte ”doamna mea”.

  • Tudor Gheorghe

    Într-o vreme în care mulți artiști se plâng ba de salariile mici, ba de pensiile de mizerie, Tudor Gheorghe (70 de ani) încearcă să vadă partea plină a paharului. ”Sunt unul dintre cei mai bogați români, dar nu în lucruri materiale”, a declarat artistul pentru revista ”Taifasuri”, dezvăluind și cât primește pensie.