Scandal la Medicină după ce Carmen Şerban a filmat un videoclip în biblioteca facultatii!

carmen_serban.jpg

carmen serban scandal medicina
Carmen Șerban a intrat în gura studenţilor de la Medicină
Foto: Facebook

Muzica de petrecere a "pătruns" în bibiloteca Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Carol Davila” din Bucureşti, iar studenţii şi profesorii sunt de-a dreptul indignaţi. Conducerea instituţiei de învăţământ a deschis o anchetă internă, marţi, după ce un medic a publicat pe pagina sa de Facebook mesajul pe care l-a primit de la un student care îi atrăgea atenţia asupra unui videoclip filmat de cântăreaţa Carmen Şerban în bibliotecă.

Videoclipul filmat de Carmen Şerban în biblioteca de la medicină i-a scandalizat pe medicii în devenire şi pe profesorii lor. Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) a transmis, marţi, un comunicat de presă, exprimându-şi "dezaprobarea” faţă de asocierea videoclipului cu UMF "Carol Davila” şi retragerea lui din media.

"S-a deschis astăzi o anchetă şi în urma finalizării anchetei vom da şi un punct de vedere din partea Universităţii”, a spus, purtătorul de cuvânt al UMF "Carol Davila” Bucureşti, Valentin Mateescu, citat de news.ro.

Videoclipul care a stârnit controverse pe reţelele de socializare, fiind filmat în Biblioteca Universităţii de Medicină, este cel al melodiei "Dacă te încurc“, interpretată de Carmen Şerban feat Dj. Milionor.

 

Ancheta a fost începută după ce medicul Vasi Rădulescu a scris pe pagina lui de Facebook despre acest videoclip, publicând un mesaj pe care l-a primit de la un student nemulţumit de filmarea acestui material în biblioteca în care se pregătesc viitori medici.

"UMF Carol Davila, acea instituţie de prestigiu care produce medici, a permis filmarea unui videoclip al unei manele chiar în incinta facultăţii. În acea bibliotecă am tocit mii de pagini, ca un intelectual tâmpit ce sunt. Am primit acest mesaj de la un student la medicină: «Domnule doctor Rădulescu, vreau să vă arăt ceva. Acesta este un videoclip al unei manele. Este filmat în biblioteca mare din UMF Carol Davila, pe parchetul pe care au călcat, cândva, George Emil Palade, Ion Cantacuzino, Prof. Gerota sau Victor Babeş. Aici s-a ajuns, la o asemenea prostituţie pentru câteva mii de euro, probabil, într-una din cele mai importante instituţii academice din ţară»”, a scris medicul Rădulescu.

Studentul a menţionat că studenţii nu au acces la unele dintre cărţile care sunt "pipăite” de artistă în acest videoclip.

"Eu, ca student, sunt profund dezamăgit. Îmi va fi greu să mai intru la fel în bibliotecă. Nu mai spun că, la unele cărţi «pipăite» atât de tandru de doamna manelistă, noi nici nu avem acces. Sunt prea vechi şi valoroase, iar noi suntem doar studenţi, nu manelişti. Nu ştiu exact de ce v-am scris, poate pentru că percep în dumneavoastră vocea noastră, a celor care (încă) mai sperăm. Poate vă va amuza, poate vă va face greaţă. Aici am ajuns...”, a mai arătat studentul.

Videoclipul a fost publicat la 8 decembrie pe canalul de YouTube oficial al cântăreţei Carmen Şerban.

 

Loading...

Citește și