Scandal în familie şi la 4 ani de la moartea Ilenei Ciuculete

1dfgdfgdf.jpg

Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş, pe vremea când erau fericiţi şi liniştiţi

Nu s-au liniştit apele în familia Ilenei Ciuculete, nici la patru ani de la moartea celebrei artiste. Mai mult, fiii cântăreţei nu vor să lase lucrurile nerezolvate în ceea ce-l priveşte pe soţul acesteia, Cornel Galeş, decedat şi el.

Războiul dintre Cornel Galeş şi cei doi fii ai Ilenei Ciuculete continuă. Deşi soţul mamei lor şi-a pierdut viaţa, în anul 2019, într-un accident în Spania, Mugurel şi Cristi îl acuză pe acesta că a înşelat, înainte să plece din România, un cetăţean elveţian.

2dfsgdfgdf.jpg

Ileana Ciuculete, alături de băieţii ei, Cristi şi Mugurel, în copilărie

„Cornel a vândut vila fără să ştim. Apoi, a murit mama şi el şi-a cumpărat un apartament aici într-un cartier rezidenţial. Când am început procesul, avocaţii au notificat apartamentul la cartea funciară. El a plecat în Spania şi a închiriat apartamentul unui elveţian, cu care a încheiat şi un act de mână. Elveţianul i-a plătit 30.000 de euro,  Cornel a murit în Spania, iar procesul a mers mai departe. Noi acum avem decizie definitivă de la Tribunal iar apartamentul este scos la licitaţie şi noi trebuie să ne luăm banii”, i-a povestit Mugurel Sfetcu lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP.
Dezvăluirile la adresa lui Cornel Galeş au continuat. „Acum, respectivul care a dat banii, omul care a luat ţeapă de la Cornel, are numai de pierdut. Noi avem şi cumpărător pentru apartament. Noi trebuie să luăm 70.000 de euro. Noi nu am înşelat, nu am făcut nimic. Am fost curaţi cu inimă”, a mai spus fiul lIenei Ciuculete la emisiunea difuzată de Prima TV.

3mgh.jpg

Băieții artistei, în studioul emisiunii lui Cristi Brancu

La 4 ani de la decesul mamei lor, Cristi şi Mugurel au spus că au luat o sumă derizorie pe drepturile de autor aferente activităţii artistice a mamei lor. „Drepturile de autor asupra operei mamei sunt la noi, avem 80% dintre ele.  Am fost blocaţi cât a durat procesul. Ne-am interesat şi vreau să spun că este josnic ce sumă am primit la 4 ani de la moartea mamei noastre. Am luat pe drepturi de autor 10.000 de lei. Eu sunt dispus toţi banii pe care îi câştig din apartament să îi bag în avocaţi. Nu vom lăsa lucrurile aşa”, a povestit fiul Ilenei Ciuculete.

Ileana Ciuculete s-a stins la 64 de ani

Ileana Ciuculeta a murit pe data de 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani. Cântăreața suferea de hepatita C și ciroză la ficat. S-a tratat la Viena, apoi s-a internat la București. S-a stins pe un pat de spital, iar soțul ei, Cornel Galeș, a anunțat familia târziu despre boala artistei. La un an și jumătate a murit și văduvul Cornel Galeș, într-un accident de mașină în Spania.

 

Loading...