Scandal după bătăia de la Survivor! Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, amenințări pentru Zanni și Sebastian Chitoșcă!

stefan-ciuculescu-tata.png

Ștefan Ciuculescu, alături de tatăl său Silviu
foto: Instagram

Scandalul iscat la “Survivor” între Ștefan Ciuculescu, pe de parte, și Zanni și Sebastian Chitoșcă pe de alta, escaladează! Tatăl fostului portat de la Rapid se implică şi el şi le trasmite cuvinte dure lui Zannidache şi lui Sebastian Chitoșcă.

Cei trei concureți de la „Survivor România” au fost implicați în primul scandal mare al competiției din Republica Dominicană! Fostul goalkeeper al celor de la Rapid a fost la un pas de bătaie cu Sebastian Chitoșcă, ex-jucătorul lui FCSB, dar și cu Zannidache. S-a lăsat cu jigniri, îmbrânceli, iar Sebastian Chitoșcă i-a pus mâna în piept lui Ștefan Ciuculescu.
Pe principiu așa tată așa fiu, Silviu, tatăl lui Ștefan Ciuculescu a publicat, în urma certurilor din competiție, mesaje de-a dreptul șocante pe contul său de socializare la adresa dușmanilor fiului său și le promite acestora o partidă de box, acasă la întâlnirea pe aeroport.

“Eu..ca părinte, am considerat că nu este normal să votez. Am lasat să voteze pe toți cei care se consideră implicați. Ștefan, te iubesc ești copilul meu și ești demn, cinstit și corect, indiferent de ceea ce spune unul și altul. Te așteptăm acasă, oricum, oricând și în orice condiții. Cu blatiștii o rezolvăm ulterior! Prostovaneeee, ai belit... Îți promite un veteran. Dacă nu știi..o să îți explic! Doi arici..panarame..Vorba lui Culiță...vă aștept la ping-pong..Pe rând sau amâdoi...Sunteți niște falși, îmbârligători și panarame. Îmi doresc să vă perpelească Ștefan..așa cum meritați! Ștefan, ești copilul meu..Zani, Sebi, vă aștept pe Otopeni, pe rând, unilateral, Oricum...Nu este un meci de box...cum rămâne cu blatiștii?Cosmin... ce spui este ceea ce gândești?", a scris tatăl lui Ștefan Ciuculescu intr-un mesaj acid pe Facebook.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1