Scandal ca la ușa cortului la mormântul Denisei Manelista. Părinții sunt protagoniștii

denisa.jpg

Denisa Manelista, Denisa Raducu, mama indurerata, cimitir, parastas, mesaje de Dincolo, suferinta
Denisa Răducu a murit după cinci luni de chin
foto: Facebook

Nici moartea fiicei lor nu a putut să liniștească apele între Emilian Răducu și Geta Dovleac. După ce au iscat un scandal de toată frumusețea la înmormântarea Denisei Manelista, la nici o lună de la moartea cântăreței, cei doi s-au certat ca la ușa cortului la mormântul ei. Cei doi s-au înjurat și au recurs la gesturi înjositoare.

Denisa Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, a murit pe 23 iulie, la vârsta de 27 de ani. Se știe bine că părinții cântăreței nu au o relație pașnică și că atunci când se văd se atacă din priviri, însă de data aceasta au cam exagerat. Mulți se așteptau ca tragedia din viața lor să-i apropie sau măcar să-i facă mai îngăduitori unul cu altul. Ei bine, lucrurile nu stau nici pe departe atât de bine, cei doi adresându-și cuvinte jignitoare, fără să țină cont de locul în care se află.

img_5222_2.jpg

Mama Denisei a fost înjurată de către cel care i-a fost odată soț
foto: click!

Geta și Emilian nu se concolează după pierderea fiicei, ci își aruncă săgeți usturătoare, fără să țină cont de copii. Cu toate că starea de sănătate a lui Emilian este una precară, chiar și vorbitul supunându-l unui efort destul de mare, tatăl cântăreței își adună toate puterile atunci când vine vorba de o confruntare cu cea care i-a fost soție.

Potrivit Spy News, Emilian a devenit extrem de recalcitrant la vederea Getei la mormântul Denisei și, fără să țină cont de oamenii din jur, acesta a început să o înjure. Mai mult decât atât, acesta a încercat să o scuipe, însă distanța dintre ei a făcut ca gestul bărbatului să nu se finalizeze.

Se pare că Emilian ar fi fost gata să sară la gâtul Getei dacă apropiații nu interveneau, iar mama manelistei a preferat să plece de la mormânt, evitând astfel o situație extrem de neplăcută.

img_5251.jpg

Satrea de sănptatea a tatălui cântăreței nu este una tocmai bună, însă acesta își adună toate puterile atunci când vine vorba de o ceartă cu fosta sa soție
foto: click!

Denisa Manelista a fost răpusă de o boală necruțătoare la ficat pe 23 iulie, la vârsta de 27 de ani. Nici în ziua înmormântării cei doi nu s-au putut abține din a-și adresa injurii, și atunci, ca și acum, fiind protagoniștii unui scandal.

Loading...

Citește și