Dana Săvuică, vacanţă de vis în Grecia! S-a afișat pe plajă cu ochelari de 3.500 de euro

45_1.jpg

Dana Săvuică, privire misterioasă şi dantură nouă, de 10.000 de euro

Dana Săvuică (50 de ani) a bifat o vacanţă de vis în Creta, Grecia, de unde s-a întors atât cu bateriile încărcate, cât şi cu zeci de fotografii în ipostaze sexy, apreciate de fani, pe conturile sociale. Ea a avut ceva emoţii, din cauza pandemiei de coronavirus, însă peste tot s-au respectat regulile de protecţie.

Dana ne-a povestit despre prima vacanţă din pandemia de coronavirus: "Nu am resimţit atât de tare condiţiile de siguranţă care s-au impus şi este foarte bine că au fost impuse. Nu am stat mult la corturile amenajate în faţă la Otopeni, care ne redirecţionau către zboruri, distanţă respectată, a mers mai repede, am purtat măşti, ceea ce era obligatoriu. Nu a durat mult acel test de exudat făcut în Creta, Grecia, singura nelinişte era că poţi primi un sms că ai covid şi că poţi intra în carantină.

Are dantură nouă de 10.000 de euro

Ea şi-a pus în valiză, la plecare, şi colecţia de ochelari, în valoare de aproximativ 3.500 de euro, de la mărci de prestigiu din întreaga lume: Pomellato-4.250 lei, Pomellato-3.200 lei, Gucci-2.300 lei, Dior-2.200 lei, Saint Laurent –1.900 lei, Dolce&Gabbana-1.400 lei şi Miu Miu-1.360 lei. 

Fostul mare fotomodel şi-a etalat cu acest prilej şi zâmbetul de Hollywood: "Mi-am pus dinţi noi, un alb strălucitor, cadou de ziua mea, transformarea danturii mele. Costă în jur de 10.000 de euro, medicul stomatolog Ada Epistatu mi-a făcut un preţ special.

Dana Săvuică, fost iepuraş Playboy, s-a pozat pe plajele din Grecia şi în costum de baie. Ea şi-a păstrat şi acum trupul superb, cu mult sport, dar şi cu dietă. Dana a eliminat din meniu prăjelile şi dulciurile. Vedeta a făcut reclamă, în anii ’90, la dresuri, însă şi acum poate prinde lesne un nou contract, sunt de părere şi fanii care i-au admirat picioarele lungi, dar şi bustul voluptuos.

 

Citește și 

Fiica Danei Săvuică e pe picioarele ei! Cu ce se ocupă Julie după ce a studiat în străinătate

Săvuică se relaxează în Dubai, Bartoş joacă teatru

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1