Saveta Bogdan, răsfăț la un salon de cosmetică! Artista a decis să își tatueze sprâncenele

saveta_1.jpg

Saveta Bogdan seamănă tot mai mult cu Elena Merişoreanu

Saveta Bogdan, în vârstă de 75 de ani a intrat în rândul cântărețelor tatuate. La două luni de la scandalul pe care l-a avut cu Elena Merișoreanu, Saveta și-a imitat rivala. Merișoreanu are de ani de zile sprâncenele, buzele, dar și ochii tatuați, așa că dimineața când se trezește nu mai are nevoie să se fardeze.

Așa se face că nici Saveta nu se lasă mai prejos: în urmă cu puţin timp și-a făcut tratament cu măști de aur la un salon din Vitan, iar acum a apelat la un alt truc de înfrumusețare: şi-a tatuat sprâncenele. Saveta este foarte mulțumită de noul ei look, deşi iniţial nu a avut încredere să se lase pe mâna nimănui.

Schimbarea de look a Savetei a venit la numai două luni de la scandalul iscat cu Elena Merișoreanu. Merișor a certat-o că a dansat la bară. “Te-am pus eu să faci așa, toată lumea a râs de tine. Și erai dezbrăcată toată!”, a apostrofat-o Merișor pe Saveta Bogdan.

elena-merisoreanu-99_1.jpg

Saveta Bogdan seamănă tot mai mult cu Elena Merişoreanu

 

Citește și: 

Saveta Bogdan se apără, după ce Elena Merişoreanu a făcut-o "dansatoare la bară": "E un trucaj"

Scandal murdar între Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan. Au apărut imaginile cu Saveta dansând în lenjerie sexy, la bară, cu un gigolo!

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1