Saveta Bogdan, mărturisiri despre poza indecentă cu Marcel Toader

saveta-si-maria.jpg

ferma vedetelor 2016
La Ferma Vedetelor, Saveta Bogdan (stânga) a pierdut "duelul" cu Maria Constantin (dreapta), dar au rămas prietene
Foto: captură Pro Tv

Una dintre susţinătoarele Mariei Constantin în divorţul de Marcel Toader este cântăreaţa Saveta Bogdan. Colega de breaslă a soţiei omului de afaceri a făcut declaraţii surprinzătoare despre o fotografie nu tocmai ortodoxă pe care ar fi primit-o pe contul de socializare. Nu este pentru prima dată când bărbatul este pus la zid că ar trimite astfel de imagini femeilor. Andra Ghiţă povestea cu doar câteva săptămâni în urmă că Marcel Toader ar fi recurs la astfel de gesturi pentru a cuceri o altă doamnă.

În scandalul dintre Marcel Toader şi Maria Constantin, cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan este de partea artistei, de care s-a apropiat fiind colege la emisiunea "Ferma Vedetelor" de la Pro Tv . Invitată la "Agenţia Vip", folclorista a recunoscut că ar fi primit pe Facebook o fotografie indecentă şi cel mai probabil persoana care i-a trimis-o a vrut să-i demonstreze de ce este în stare omul de afaceri pentru a face noi cuceriri. 

Zoom
Marcel şi Maria s-au căsătorit în 2015
foto: arhiva personală

"Da, am primit o fotografie indecentă. Nu, nu, e coloana infinitului. Cine mi-a dat-o cu telefon ascuns, cred că da (n.r.: poză indecentă cu Marcel Toader). Nu el (n.r.: Marcel Toader), nu el a trimis-o, dar am şters-o", a declarat Saveta Bogdan. 

De altfel, chiar afaceristul a lăsat să se înţeleagă că ar fi făcut acest lucru pentru a convinge o franţuzoiacă să-i răspundă avansurilor.  

"Ar putea exista acest lucru, pentru că în acest an, din cauza relației sexuale foarte rare, într-adevăr încercam să găsesc mijloace de a face anumite lucruri. (...) Este posibil, este posibil... nu gol, cu părți din mine”, a declarat el. "S-a întâmplat în ultimul an, când vezi că femeia iubită doarme cu spatele la tine, când o simți că pleacă în altă parte, vine acasă, simți că a fost acolo și că nici nu te bagă în seamă. (...) Mi le asum (fotografiile, n.r.)”, povestea el.

 

loading...

Citește și

  • Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal

    L-a așteptat degeaba pe Marcel Toader în cabinetul notarului. Afaceristul nu a venit să semneze certificatul de divorț. Miercuri, 13 septembrie, după 30 de minute de așteptare, Maria Constantin a plecat val vârtej din zona Piața Romană. Blondina era grăbită pentru că avea două lucruri importante de rezolvat.

  • andreea marin marcel toader relatie zvonuri

    În plin divorţ de cea de şasea soţie, numele lui Marcel Toader este asociat cu o nouă vedetă. Omul de afaceri şi folclorista Maria Constantin se îndreaptă spre o separare inevitabilă, deşi soţul cântăreţei nu s-a prezentat miercuri la notar. În tot acest timp, s-a vorbit despre motivele care au adus cuplul pe marginea prăpastiei. Mariei i se aduc acuzaţii de infidelitate, iar Marcel Toader ar fi fost văzut în compania Andreei Marin.

  • În vreme ce Maria s-a pregătit pe îndelete pentru ziua asta, chiar s-a îmbrăcat într-o rochiţă sexy, pesemne că se simte foarte bine şiîmpăcată cu situaţia, Marcel Toader se lasă aşteptat la notar, iar apropiaţii lui susţin că nici nu se va prezenta să semneze divorţul.

  • marcel toader

    Pe 13 septembrie, Marce Toader și Maria Constantin ar fi trebuit să semneze actele de divorț, dar la notariat s-a prezentat doar cântăreața, care a părut mai mult decât încântată că pune capăt relației cu afaceristul. La rândul lui, Marcel Toader a dezvăluit de ce a refuzat să se prezinte la notariat.