Sărbătoare mare acasă la Oana Roman! Fiica ei a împlinit trei ani

oana_roman.jpg

oana roman
Oan ași Marius au motive de sărbătoare: fiica lor a împlinit trei ani
Foto: Facebook

În ultimul timp, în viața Oanei Roman lucrurile nu au mers tocmai bine. Au apărut iar zvonuri legate de o despărțire de soțul său, dar cei doi au reușit și de această dată să treacă peste impas. Relația cu tatăl ei nu este una bună, fiind aproape inexistentă, iar prezența lui nu îi mai este necesară, după cum ea însăși a mărturisit recent.

Printre toate problemele cu care s-a confruntat, Oana Roman găsește și fericirea în oamenii care îi sunt cei mai apropiați sufletului ei. Marți, 21 februarie, fiica fostului premier a avut motive de mare sărbătoare, căci fiica ei a împlinit trei ani, ocazie cu care a și scris un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare

"La mulți ani, copil minunat! Ești minunea mea, ești tot ce am mai scump pe lume! Ți-a dăruit Dumnezeu tot! Ești perfecțiune, ești bunătate, ești grație, ești inteligență , cumințenie și bunătate. Ești iubire! Ne luminezi fiecare zi, și datorita ție am putere sa fac imposibilul! Să ai viață lungă și frumoasă, să fii sănătoasă și fericită și să ai noroc! Te iubesc infinit!", a scris Oana pe Facebook, acolo unde a publicat și o imagine cu mica sărbătorită.

isa.jpg

isabela
Isabela, fericită de ziua ei de naștere
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

 • oana roman acuzatii reclama miere

  Viaţa Oanei Roman s-a schimbat la 180 de grade de când a venit pe lume micuţa Isabela. Vedeta este extrem de preocupată ca sănătatea fetiţei, iar pentru că răcelile nu le-au ocolit, a căutat un produs care să le întărească imunitatea şi să fie cât mai natural. Mezina familiei Roman şi-a anunţat admiratorii că a început o cură cu miere pentru a intra în iarnă, pregătite pentru ce este mai rău. Aceştia au sărit însă ca arşi, acuzând-o că face reclamă unui produs scump.

 • oana roman petre roman

  Între Oana și Petre Roman, relația nu este tocmai una normală fiică-tată. Cei doi nu țin legătura așa cum ar fi firesc, iar Oana a ieșit de multe ori să spună că fostul premier nu i-a fost aproape nici în cele mai grele momente din viața ei.

 • oana roman operatie gusa operatie estetica

  Oana Roman se pregăteşte de prima ei operaţie estetică! Fiica fostului premier este decisă să scape de burtă, dar şi de guşa inestetică. După intervenţiile pe care le-a suferit imediat după cezariană, vedeta a fost nevoită să treacă prin altele, care i-au pus viaţa în pericol şi i-au lăsat şi semne adânci pe abdomen.

 • Oana Roman și Marius Elisei și-au reînnoit jurămintele vineri, 23 septembrie, în cadrul unei slujbe religioase la biserica Sfântul Anton, din centrul vechi al Bucureștiului. Alături de ei a fost micuța Isabela, care a fost îmbrăcată la fel ca mama ei, într-o rochie albă.