A șaptea oară i s-a înfundat lui Năstase! Brigitte l-a amenințat încă de la nuntă cu divorțul

mare2-343.jpg

Brigitte și Ilie Năstase s-au separat încă din primăvara anului trecut. Deși bruneta a vrut de mai multe ori să divorțeze, nu a ajuns niciodată la un notar pentru a semna certificatul de divorț

Relația dintre Brigitte și Ilie Năstase a început să scârțâie din anul 2016. Tot de atunci bruneta originară din Timișoară i-a spus soțului ei că divorțează, însă, pe parcursul acestor ani, l-a iertat pe Ilie, căci, fostul tenismen și-a spălat păcatele luându-i lucruri scumpe.

În toamna lui 2013, Brigitte și Ilie Năstase se căsătoreau. Au avut o nuntă frumoasă, însă miresica nu s-a putut bucura de eveniment deoarece aflase că soțul o înșeală. După nuntă, timișoreanca și-a informat soțul că poate să divorțeze de el dacă va continua să joace la dublu. Apele s-au liniștit o perioadă însă, trei ani mai târziu, în toamna lui 2016, Brigitte a dat nas în nas, în plină stradă, cu amanta lui Ilie Năstase. Femeia cu care Nasty își înșela nevasta era o piteșteancă pe nume Cecilia, pe care o alinta Cici.

S-a lăsat cu circ și scandal, iar Brigitte a reușit să o alunge pe Cici din viața soțului ei, însă i-a pus a doua oară în vedere că poate divorța de el. În tot acest timp, Năstase a știut să-și spele păcatele, dăruindu-i soției cadouri scumpe. Un apartament în zona de Nord a Bucureștiului, un apartament la mare, renovarea casei din Timișoara, vacanțe scumpe, bijuterii, mașini, poșete, dar și două afaceri: magazinul de haine și locul de joacă pentru copii.

brigitte.jpg

brigitte nastase palatul parlamentului
Brigitte Năstase se ascunde de Ilie ca să iasă în oraş
foto: Facebook

Brigitte l-a iertat, însă zicala lupu-și schimbă blana s-a dar năravul ba s-a confirmat. Așa că Nasty și-a reluat obiceiurile vechi și, în plus, și-a schimbat și comportamentul față de ea. A tras-o în public de păr, a jignit-o, a amenințat-o și a terorizat-o psihic, după cum a mărturisit chiar ea. Telenovela a continuat, iar Brigitte l-a amenințat a treia oară cu divorțul.

8-9-foto-1-7-col.jpg


Marţi seară, Ilie a venit cu 100 de trandafiri roşii, dar şi cu o întârziere de o oră şi 40 de minute, la ziua lui Brigitte

A aflat apoi că e bolnavă și a început să facă investigații prin străinătate, așa că nu i-a mai ars de despărțire. S-a împăcat din nou cu Ilie, însă nu a ținut prea mult, iar în primăvara lui 2017, ea a decis să plece din vila lui din Primăverii, mutându-se într-un apartament de Șoseaua Nordului. În decembrie 2017, doamna Năstase a apelat la o firmă de avocatură, decisă să introducă acțiunea de divorț. Între timp, Anamaria Prodan le-a propus celor doi să serbeze Revelionul împreună în Dubai, iar acolo s-au împăcat.

14-vedetete-ilie-nastasesdfgsdfg.jpg

ilie nastase brigitte nastase
Brigitte a primit de la Ilie Năstase un cadou scump pentru a-i ierta escapadele
foto: arhiva personală

Din păcate, săptămâna trecută, Ilie a intrat în apartamentul lui Brigitte și i-a sustras de acolo acte importante în original: certificatul de căsătorie, actele firmelor și convenția matrimonială. Situația a deranjat-o extrem de tare pe Brigitte, care a reluat discuțiile cu avocații. Însă ceea ce s-a întâmplat în weekend, de ziua ei, a făcut-o pe Brigitte să meargă al Judecătoria Sectorului 1 București și să înainteze magistaților cererea de divorț.

Loading...

Citește și

  • Brigitte Năstase a divorțat de ziua ei! Soția marelui tenismen a introdus cererea la judecătorie chiar ieri. Avem primele declarații! Săptămâna trecută, Ilie Năstase a intrat fără știrea soției sale în apartamentul pe care ea îl deține în zona de Nord a Bucureștiului. Brigitte susține că Năstase i-ar fi sustras acte importante iar lucrul acesta a pus capac căsniciei lor. Astfel, bruneta a luat cea mai importantă decizie chiar de ziua ei. A introdus acțiunea de divorț la Judecătoria Sectorului 1 și va începe războiul pentru avere.

  • Scandalul dintre Brigitte şi Ilie Năstase a izbucnit din nou. Când părea că apele s-au liniştit şi că se înţeleg bine, iată că fostul tenisman continua să-şi supere nevasta. Acesta a intrat în apartamentul ei şi a sustras acte importante. Brigitte nu vrea să mai audă de el, pentru că stresul pe care i-l produce îi declanşează psoriazisul.

  • Ilie Năstase și Brigitte au vrut să aibă parte de câteva zile frumoase la Budapesta, departe de gurile rele ale românilor, care nu au încredere în relația celor doi. Nici bine nu au ieșit din țară că un nou conflict a izbucnit între cei doi la tv. Tenismenul a încurcat frâna de la mașină cu accelerația, ceea ce a scos-o din sărite pe bruneta colerică.

  • foto

    Iată că un nou scandal s-a abătut asupra cuplului Ilie Năstase și Brigitte Năstase. Din spusele brunetei, fostul tenisman ar fi intrat în apartamentul ei și i-ar fi sustras câteva acte importante.