Sânziana şi Zuluf au improvizat valsul mirilor. Cum s-au descurcat

sanzi_si_zuluf_biserica.jpg

sanziana buruiana nicolae zuluf valsul mirilor
Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf au fost foarte emoţionaţi pe ringul de dans
foto: Sever Gheorghe

Moment emoţionant la nunta Sânzianei Buruiană cu fotbalistul Nicolae Zuluf. Mirii au fost invitaţi să deschidă seara de dans cu valsul mirilor. Deşi, toată lumea se aştepta ca cei doi să pună în scenă o adevărată coregrafie, protagoniştii au improvizat şi au dansat pe o piesă care a sensibilizat pe toată lumea.

Sânziana Buruiană a devenit doamna Zuluf după mai bine de doi ani de relaţie cu fotbalistul care a cucerit-o şi căruia îi va dărui în scurt timp o fetiţă. Emoţioată, blondina a fost toată numai un zâmbet. Chiar şi atunci când a fost invitată pe ringul de dans, Sânziana care nu pregătise un vals în adevăratul sens al cuvântului a uimit asistenţa cu acelaşi zâmbet întipărit pe chip. Blonda şi-a luat soţul şi au dansat aşa cum au simţit pe piesa lor de suflet. Special pentru acest moment, mirii au chemat-o pe Adriana Antoni să le interpreteze piesa "Iubire". Mirii au emoţionat pe toată lumea, mai ales că Sânziana s-a descurcat de minune, însărcinată fiind în şapte luni.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Sânziana Buruiană (30 de ani) şi Nicolae Zuluf (27 de ani) și-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc duminică (18 octombrie), la Biserica Podeanu, unde mirii au ajuns în jurul orei 16.15. Fosta asistentă tv a uimit pe toată lumea cu rochia ei extrem de sexy.

  • cine este sotul sanzianei buruiana

    Sânziana Buruiană (31 de ani) s-a făcut fată de casă. Blondina s-a căsătorit religios duminică. Fosta asistentă tv s-a măritat cu mijlocaşul Nicolae Zuluf (27 de ani), sportiv care de când are o relaţie cu focoasa blondină a intrat din ce în ce mai rar pe terenul de fotbal. Click! îşi spune cine este soţul Sânzianei Buruiană.

  • sanziana buruiana

    Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf și-au unit destinele duminică (18 octombrie). Cei doi au organizat o nuntă ca-n povești, la care și-au anunțat prezența numeroase personalități din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, se pare că una dintre cele mai importante prietene nu i-a confirmat lui Sânzi că va ajunge la marele eveniment.

  • sanziana buruiana nicolae zuluf nunta andreea tonciu impacare

    Au îngropat securea războiului. Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană s-au împăcat într-o zi extrem de importantă pentru blondină. Invitată la nunta fostei asistente tv cu fotbalistul Nicolae Zuluf, bruneta a venit însoţită de nou ei iubit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1