Sânziana Buruiană, în sânii goi în faţa altarului

sanziana_buruiana_nunta.jpg

Sânziana Buruiană a purtat o rochie cu un corset neîncăpător pentru sânii uriaşi
Foto: Sever Gheorghe

Sânziana Buruiană (30 de ani) şi Nicolae Zuluf (27 de ani) și-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc duminică (18 octombrie), la Biserica Podeanu, unde mirii au ajuns în jurul orei 16.15. Fosta asistentă tv a uimit pe toată lumea cu rochia ei extrem de sexy.

Sânziana Buruiană a optat pentru o rochie de prinţesă, dar extrem de decoltată, care i-a pus în evidenţă bustul generos şi i-a ascuns burtica de gravidă. Nu numai atât, dar sânii imenşi ai blondei au fost pe punctul de a ieşit din corsetul neîncăpător. Ba chiar, la un moment dat, o prietenă a ajutat-o pe Sânzi să îşi bage la loc sânii în rochie, pentru ca situaţia să nu scape de sub control.

Sânziana şi-a accesorizat rochia cu un voal şi o diademă, iar părul vopsit cu tente roz l-a avut prins într-un coc imens. 

A scăpat situația de sub control

 • sanziana buruiana nunta rochie decolteu
  Când s-a deschis ușa limuzinei care a adus-o pe mireasa Sânziana Buruiană la biserică, toată lumea a aplaudat
  foto: Sever Gheorghe
 • sanziana buruiana nunta rochie decolteu
  La coborârea din mașină, Sânzianei Buruiană era cât pe ce să-i iasă sânii pe-afară
  foto: Sever Gheorghe
 • sanziana buruiana nunta rochie decolteu
  Se pare că sfârcurile fostei asistente tv erau la limita decolteului, lucru ușor de observat și de invitați
  foto: Sever Gheorghe
 • sanziana buruiana nunta rochie decolteu
  O prietenă i-a atras atenția asupra decolteului și chiar i-a tras de rochie în sus
  foto: Sever Gheorghe
 • sanziana buruiana nunta rochie decolteu
  Cu fiecare pas pe care-l făcea, rochia Sânzianei cădea din ce în ce mai jos, dezvelind și mai mult decolteul
  foto: Sever Gheorghe
 • sanziana buruiana nunta rochie decolteu
  Având în vedere cât de mult ieșeau sânii pe-afară din decolteu, se pare că Sânzianei i-a rămas rochia mică
  foto: Sever Gheorghe
 • sanziana buruiana nunta rochie decolteu
  Când și-a dat seama că situația scapă de sub control, Sânziana a tras singură de rochie în sus
  foto: Sever Gheorghe
 • sanziana buruiana nunta rochie decolteu
  Nici la intrarea în biserică Sânziana Buruiana nă și-a acoperit bustul foarte dezgolit
  foto: Sever Gheorghe
 • Maximize

1/8

 

Mireasa a avut parte şi de un incident mai puţin plăcut: când a coborât din maşină, ea s-a împiedicat în fusta imensă a rochiei. 

Sânzy şi Zuluf au vrut să îşi unească destinele în prezenţa celor dragi, iar la nuntă au venit doar rudele lor şi prietenii apropiaţi. Naşi le-au fost doi buni prieteni, Cosmin şi Olimpia. Marea absentă a fost Andreea Tonciu, cea care, alături de Nicky Mitea, cu care forma un cuplu la acea vreme, le-a făcut făcut cunoştinţă celor doi proaspăt însurăţei. 

La petrecerea de nuntă se va servi multă carne de porc

După ceremonia religioasă, cei peste 150 de invitaţii au pornit spre Jubilee Ballroom, unde li s-a pregătit un meniu bazat pe carne de porc. Primul fel conţine muşchiuleţ de porc în crustă de piper şi ierburi aromatice, al treilea fel conţine sarmale din carne de porc, iar al patrulea, vită marinată în casă şi muşchiuleţ de porc servite cu file de pui. Doar bufetul cu prăjituri şi limonadă îi mai salvează pe petrecăreţi. Va fi şi un program de voie bună, astfel că petrecerea se va sparge în zori, la cântatul cocoşilor.

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf au o relaţie de doi ani şi, din câte spun ei, sunt suflete-pereche. Zuluf şi-a cerut aleasa în căsătorie aşa cum se cuvine, în genunchi şi cu un buchet mare de flori. Totul s-a întâmplat foarte repede, când cei doi abia bifau câteva luni de relaţie, la o petrecere de Revelion, în Egipt. La 3 octombrie, cei doi s-au căsătorit în faţa Stării Civile, în mare secret, doar  în prezenţa a familiei şi a câtorva prieteni foarte apropiaţi.  

Loading...
 
 

Citește și

 • sanziana buruiana

  Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf și-au unit destinele duminică (18 octombrie). Cei doi au organizat o nuntă ca-n povești, la care și-au anunțat prezența numeroase personalități din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, se pare că una dintre cele mai importante prietene nu i-a confirmat lui Sânzi că va ajunge la marele eveniment.

 • sanziana buruiana

  Showbizul a mai pierdut o burlăciţă! Sânziana Buruiană (30 de ani) a devenit sâmbăta trecută doamna Zuluf, după o relaţie de doi ani cu fotbalistul Nicolae Zuluf.

 • sanziana buruiana rochie de mireasa

  Sânziana Buruiană (30 de ani) numără zilele până când va deveni doamna Zuluf. Voluptoasa blondină, care până nu demult era o prezenţă constantă în paginile revistelor cu pictoriale sexy, se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă. Ceremonia religioasă va avea loc la mijlocul lunii octombrie la o biserică din Capitală, la petrecerea fostei asistente tv urmând să se distreze peste 150 de invitaţi.

 • sanziana buruiana burlacite

  E gravidă în cinci luni şi i-a spus „da” lui Nicolae Zuluf la cununia civilă, în urmă cu două săptămâni. Asta nu a împiedicat-o pe Sânziana Buruiană (30 de ani) să aibă o memorabilă petrecere a burlăciţelor vineri seară (16 octombrie), cu mai puţin de 48 de ore înainte de ceremonia religioasă.

 • Sânziana Buruiană (30 de ani) s-a măritat sâmbătă (3 octombrie) cu iubitul ei, Nicolae Zuluf. În faţa Ofiţerului Stării Civile, blondina a îmbrăcat o rochie foarte decoltată, care i-a scos în evidenţă bustul generos, dar i-a ascuns burtica de gravidă. Vedeta este însărcinată în aproximativ cinci luni.

 • Sanziana Buruiana, poze sexy, model

  Click! Îţi prezintă o colecţie incendiară cu cele mai sexy imagini cu Sânziana Buruiană (30 de ani) de-a lungul carierei sale. Modelul s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1