Sânziana, botez cu fundiţe, Puşcaş, cu hărţi şi busole

sanzi24-vedete-foto-1-3-col.jpg

Sânziana organizează un botez ca pentru o păpuşă Barbie: cu mult roz, fundiţe şi trandafiraşi

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Weekend plin de paranghelii. Alina Puşcaş şi Sânziana Buruiană vor avea parte, sâmbătă (21 mai), de emoţii la cote maxime, căci ele îşi vor creştina copiii. Ambele mămici vor avea petreceri tematice, cu sute de invitaţi.

Sânziana Buruiană (32 de ani) şi Nicolae Zuluf (28 de ani) vor fi cuprinşi de emoţie, căci fiica lor, Izabela Ştefania (4 luni), va intra de sâmbătă în rândul creştinilor. Pentru că vrea ca totul să fie perfect, în săptămâna ce a precedat evenimentul, Sânziana a făcut tot felul de probe: de coafură, de machiaj, de ţinute, şi-a împrospătat tatuajul sprâncenelor, şi-a făcut unghiile din timp.

puscasuntitled-1.jpg

Invitaţiile la botezul lui Alexandru sunt sub formă de hărţi

 

La botezul de astăzi, Sânzi s-a gândit să aducă animatori, care să îi picteze pe cei 20 de copii ai invitaţilor şi, în plus, a cerut ca în localul din zona de sud a Bucureştiului să fie amenajat un loc de joacă. „Rochiile mele nu vor avea rozul meu preferat. Una va fi ivoire, iar cea de-a doua va avea un roz prăfuit, nu unul strident”, a declarat Sânziana la emisiunea „Răi da’ buni” (Antena Stars). Tortul sărbătoritei va fi roz, cu etaje multe şi cu fundiţe. Ţinuta copilei este făcută din materiale preţioase, aduse tocmai din Dubai. Şi Alina Puşcaş (32 de ani) şi iubitul ei, medicul stomatolog Marius Stoenescu (42 de ani), se pregătesc, în sfârşit, să îşi creştineze fiul, pe Alex, în vârstă de opt luni şi jumătate. Deşi nu şi-a dorit o ceremonie cu fast, Alina, acum însărcinată din nou cu fetiţă, s-a trezit în faţa unei liste cu... 200 de invitaţi.

micuta24-vedete-foto-2-2-co.jpg

Şi micuţa Izabela are trusoul cu trandafiri şi fundiţe roz

 

„Invitaţia e sub formă de hartă a lumii, iar în interior e un bilet de avion. Tortul va fi un morman de geamantane, pe care vor fi desenate continentele şi busole”, a declarat vedeta la „Un show păcătos” (Antena 1). Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” a mai afirmat că nu a dorit un meniu tradiţional. Astfel, invitaţii vor fi serviţi cu preparate din carne de vită, de peşte şi aperitive „speciale”. De atmosferă se vor ocupa Nicoleta Nucă şi Flavius Teodosiu.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Sânziana Buruiană şi-a revenit după operaţia de cezariană pe care a suferit-o în urmă cu aproape o lună şi s-a pus pe planificări serioase. Blondina pregăteşte botezul fiicei sale, însă planurile i-au cam fost date peste cap. Pentru că luna viitoare intrăm în postul Paştelui, Sânzi va trebui să se decidă dacă o va creştina pe micuţă înainte sau după această perioadă.

  • sanziana buruiana

    A vrut să nască de Sfântul Ştefan (28 decembrie), dar a ajuns la spital tot în zi de sărbătoare! Sânziana Buruiană şi-a anulat programarea pentru operaţia de cezariană de la finele anului trecut şi a mai aşteptat o sătămână până la momentul naşterii.

  • alina puscas insarcinata a doua oara

    Prima vacanţă doar cu iubitul după ce a născut a fost de bun augur pentru Alina Puşcaş! Prezentatoarea a rămas însărcinată pentru a doua oară. Ea este mămica unui băieţel de doar opt luni cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu.

  • alina puscas, alina puscas mama

    Sâmbătă, 29 august, Alina Pușcaș a devenit mămica unui băiețel de 3,050 kg, pe care îl va chema Alexandru. Chiar dacă a încercat mult timp să țină ascuns numele tatălui copilului, bucuria nașterii a făcut-o pe Alina să lase secretomania la o parte și să confirme ceea ce Click! a arătat la începutul lunii august. Tatăl micuțului Alexandru este medicul Mihai Stoenescu.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul