Sandra Stoicescu a revenit la serviciu. Are siluetă-clepsidră la doar 3 luni de la naștere

alessandra-stoicescu2.jpg

Alessandra Stoicescu a revenit pe micile ecrane

La doar câteva luni după ce a adus-o pe lume pe fetița ei și a lui Sergiu Constantinescu, micuța Sara, Alessandra Stoicescu și-a reluat atribuțiile și a revenit pe TV într-o formă de zile mari. Prezentatoarea Antenei 1 a slăbit semnificativ după naștere și s-a și reapucat de treabă, propunând și o nouă campanie, „Ajut eu”.

La doar 3 luni de la nașterea Sarei, Alessandra Stoicescu revine în super formă pe micul ecran, la Antena 1, cu o campanie extraordinară: AJUT EU.

Lansarea campaniei a avut loc la Observator, unde președinta Fundației Mereu Aproape i-a îndemnat pe toți cei care vor să se implice în proiect să acceseze platforma ajuteu.ro, unde pot înscrie dorința unei persoane dragi sau pot ajuta un copil necunoscut să își împlinească o dorință.

Alessandra Stoicescu și-a recăpătat silueta după nașterea Sarei

„Este o campanie de suflet la care muncesc mult și cu drag, deși sunt din ce în ce mai multe ore pe zi în care trebuie să mă despart de Sara. Știu însă că sunt un exemplu bun pentru ea și atunci când va crește și va vedea ce am făcut, va fi mândră de mine. Prezint gala AJUT EU pe 29 noiembrie, într-o ediție specială, când Antena 1 împlinește 26 de ani și Sara 4 luni, așadar totul se leagă perfect.

alessandra-stoicescu4.jpg

Alessandra Stoicescu și-a recăpătat silueta după nașterea Sarei

Avem în ADN-ul nostru să ajutăm, să schimbăm vieți! Sunt convinsă că vor fi foarte mulți cei care vor participa. Acum, în prima fază trebuie să intre pe ajuteu.ro și să pună acolo o dorință de suflet. Noi vom expune aceste povești și din acel moment vă invităm să vă alegeți cazul pe care doriți să îl susțineți. Deocamdată vrem să primim cât mai multe dorințe. Platforma își propune să conecteze oamenii care au dorințe cu cei care spun AJUT EU”, a declarat Sandra Stoicescu, care a revenit la TV cu o energie incredibilă la un timp atât de scurt după nașterea Sarei și într-o formă de invidiat.

Cum a slăbit Alessandra Stoicescu după nașterea fetiței sale

„Am slăbit 10 kg la ieșirea din maternitate, dar mai am până să îmi revin complet. Fiind cezariană, mișcare intensă pot face doar după 6 săptămâni, dar masaj/drenaj limfatic fac aproape zilnic. Alăptez, așa că nu pot să țin încă un regim mai drastic, dar mănânc echilibrat, sănătos, produse naturale și bio. Retenția de apă e principalul meu inamic, dar ies învingătoare cu siguranță. În curând am să încep să merg la înot și să fac un program de gimnastică în apă, este foarte eficient”, povestea Sandra recent, dorind să fie pregătită pentru revenirea pe micile ecrane, lucru care s-a și întâmplat. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1