Săndel Bălan: «Andreea m-a invitat la botezul nepoatei, sunt foarte fericit»

14-vedete-andreea-balan.jpg

andreea balan
Andreea Bălan este topită după fiica ei, Ella Maya, pe care o creştinează departe de ochii curioşilor
foto: arhiva personală

Andreea Bălan nu şi-a chemat familia, ieri, la cununia cu actorul George Burcea, programată pe Plaja Sunset Beach, din America, însă a promis că-şi va lua revanşa în aprilie, la cheful din ţară. Printre petrecăreţi se va număra atunci şi Săndel, tatăl solistei.

Andreea Bălan (32 de ani) şi-a dorit o nuntă ca-n celebrul serial “Sunset Beach”, aşa că visul a devenit luni realitate, ea jurându-i credinţă actorului George Burcea (29 de ani), cu care are o fetiţă de numai cinci luni, pe Ella Maya. Au vrut să fie doar ei în acest moment emoţionant, şi, cu acest prilej, vor să petreacă şi o scurtă vacanţă romantică.

Zoom
Săndel Bălan e în al nouălea cer că fiica lui, cu care s-a aflat într-un război rece mai bine de 15 ani, a revenit la sentimente mai bune

 

Lui Săndel Bălan nu i-a picat bine vestea că nu va  putea asista la cel mai frumos eveniment din viaţa fiicei sale, deşi el susţine că nu ar fi fost o problemă nici obţinerea vizei şi nici banii de drum şi de cazare. Însă acestuia i-a venit brusc inima la loc, pentru că, înainte de a trece Oceanul, Andreea i-a lansat acestuia o invitaţie la petrecerea de pomină pe care o va organiza la Bucureşti, când va serba atât botezul fiicei ei, cât şi nunta: “Andreea m-a invitat la botez, sunt foarte fericit. Noi am avut nişte neînţelegeri de pe vremea când eram impresarul şi compozitorul trupei André, din care ea făcea parte, însă nu mai are rost să ţinem supărare. Era o adolescentă, trebuia să am grijă de ea, aşa se mai întâmplă, mai sunt şi supărări, când vrei să faci performanţă”, ne-a spus Săndel Bălan. Acesta îi va pregăti nepoatei Maya o costumaţie de prinţesă: “E tare frumuşică, zâmbeşte mult, mor de dragul ei, o vom îmbrăca elegant la botez”, a mai adăugat tatăl Andreei.

Zoom
Andreea Bălan şi George Burcea şi-au jurat ieri credinţă pe Plaja Sunset Beach, din America

Săndel a stat luni cu sufletul la gură, în aşteptarea fotografiilor de la ceremonia de pe plajă a unicei sale fiice. Cât timp Andreea şi George se vor afla la Los Angeles, de bebeluşa lor se vor ocupa  bunicii, cărora solista le va aduce, la întoarcere, un geamantan de daruri.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • A sosit momentul cel mare pentru Andreea Bălan şi iubitul ei, actorul George Burcea. Cei doi au plecat să se căsătorească în America, lângă Los Angeles, departe de ţara natală şi de familiile lor. Mireasa i-a făcut pe plac partenerului ei, care visa încă din adolescenţă să se însoare pe celebra plajă Sunset Beach.

  • Orice mireasă îşi doreşte să păşească, până la altar, la braţul tatălui ei. Numai că Andreea Bălan a decis să ”sară” peste vechea tradiţie, având în vedere că ea şi Săndel se află, conform spuselor solistei, într-un vechi ”război rece”. Relaţia tată-fiică avea să se degradeze iremediabil în perioada 1999-2001, pe când el era impresarul trupei Andre.

  • andreea balan

    Andreea Bălan (32 de ani) nu se dezminte nici de 8 martie. Vedeta rămâne fidelă deciziei de a nu face publice imagini cu chipul fetiței pe care a dus-o pe lume în toamna anului trecut. Și totuși, cea mai recentă fotografie publicată de Andreea pe Instagram a topit inimile fanilor.

  • andreea balan

    Andreea Bălan a cunoscut împlinirea absolută în urmă cu patru luni, atunci când a devenit mămică. Astfel a reușit să-și împlinească cea mai mare dorință pe care o avea de ani buni încoace. A cunoscut celebritatea pe când era doar o copilă și a rămas în lumina reflectoarelor încă de atunci, așa că succesul profesional era asigurat.