Sanda Ladoși, prima apariție în public după ce a fost ridicată de DIICOT

După ce în urmă cu o lună a dat cu subsemnatul pe la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), suspectă într-un dosar de spălare de bani, Sanda Ladoşi şi-a revenit spectaculos de bine.

Orele au părut o eternitate pentru Sanda Ladoşi, în ziua petrecută la sediul DIICOT. Artista şi soţul ei, Ştefan Tache, au fost ridicaţi de mascaţi pe 29 noiembrie într-un dosar ce vizează o fraudă de un milion de euro. Directoarea Circului Metropolitan București nu a fost reținută iar, după acest eveniment, viața ei a revenit la normal. 

Miercuri seara, în cadrul concertului anual susținut de Marcel Pavel la București, Ladoși a urcat pe scenă. Cei doi au interpretat în duet cu Marcel Pavel piesa „The Prayer”. Apoi, a cântat solo melodia hit “Când vine seara”.

Loading...

Citește și

  • Viaţa merge înainte! După ce săptămâna trecută a dat cu subsemnatul pe la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), suspectă într-un dosar de spălare de bani, Sanda Ladoşi şi-a revenit spectaculos de bine. Blondina s-a relaxat la cumpărături, într-o ţinută supersexy care i-a pus în evidenţă silueta. Într-un an, ea a dat jos 15 kilograme!

  • sanda ladosi slaba circ

    De când ocupă scaunul de director la Circul Globus, Sanda Ladoşi s-a transformat total. Cântăreaţa a slăbit spectaculos şi are o siluetă care ar face invidioase multe femei ce se supun dietelor drastice. Zilele trecute, artista a avut un eveniment la circ şi a făcut parada modei în curtea instituţiei, într-un deux pieces negru.

  • sanda ladosi mascati duba

    Orele au părut o eternitate marţi dimineaţă pentru Sanda Ladoşi, care a petrecut aproape jumătate de zi la sediul DIICOT. Artista şi soţul ei, Ştefan Tache, au fost ridicaţi de mascaţi într-un dosar ce vizează o fraudă de un milion de euro. La ieşierea de la audieri, unde a petrecut 10 ore, cântăreaţa a glumit cu ziariştii care o aşteptau şi le-a spus că îi place "să se plimbe cu duba".

  • sanda ladosi, sot, sot, ingropat-o

    Cântăreață, dar și director adjunct la Circul de Stat ”Globus”. În astfel de ipostaze o cunoaște o țară întreagă pe Sanda Ladoși (47 ed ani). Dar iată că soțul său, Ștefan Tache (63 de ani), a băgat-o și în afaceri și a numit-o administratorul sau asociatul mai multor firme certate cu legea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1