Sanda Ladoşi ne promite că vom vedea animale la circ. Ce soluție a găsit

sanda_ladosi_la_tvr_2.jpg

sanda ladosi
Sanda Ladoși a luat o pauză de la concerte după ce a devenit mamă
foto: arhivă personală

Solista care făcea furori cu piesa “Eu vreau să-ţi spun că te ador”, în duet cu Ştefan Iordache, a revenit în atenţia fanilor, însă nu pe scenă, ci într-o nouă postură. Sanda Ladoşi (47 de ani) lucrează acum la Circul de Stat şi ne-a povestit într-un interviu exclusiv ce planuri are.

  • Click!: La începutul anului aţi fost numită director interimar la Circul de Stat din Bucureşti. Se poate circ fără animale?

Sanda Ladoşi: Da, de ce nu! Există circ în lumea asta care funcţionează fără animale. Nu suntem noi spărgătorii de gheaţă, cum s-ar spune. Au fost alţii înaintea noastră. Spre exemplu, Circul de Stat chinezesc, care are deja tradiţie. Dar orice tradiţie se formează în timp. Legea spune totul şi nu suntem împotriva ei și nu putem fi împotriva firii. Dacă aşa sunt directivele noi, trebuie să ne repliem şi să încercăm să facem ceva cu animalele care sunt permise. S-a făcut o derogare şi avem voie cu dresuri de cai, câini, păsări exotice, animale mici. Nu se vor scoate animalele de tot. Eu şi Bogdan Stanoievici ne-am zbătut sa păstrăm o parte din animale, nu să omorâm dresurile cu totul. E complicat, e o perioadă dificilă, amândoi suntem optimişti, amândoi suntem artişti, vrem să facem lucruri frumoase acolo. Avem o viziune care sună bine, acum trebuie să fim susţinuţi în acest proiect.

  • Arătaţi foarte bine! Cum vă întreţineţi?

După perioada lungă de după naştere în care n-am fost în stare să fac nimic, am tot încercat să pierd în greutate şi n-am reuşit. După naşterea celui de-al doilea copil au fost mai multe kilograme în plus, au fost fluctuaţii de greutate. Am slăbit 8 kilograme şi jumătate şi am pus 10. Dacă nu ţii un ritm de viaţă şi nu respecţi un program, foarte uşor te întorci la proastele obiceiuri. Cel mai ușor e să păstrezi proastele obiceiuri, cel mai greu e să te ţii pe linia corectă. De 3 luni am reuşit să progresez. Dumnezeu ştie cum mă va ajuta să merg mai departe şi să rămân pe linia asta. Sunt adepta metodei mai grele, fac sport şi sunt atentă la ce mănânc. Sper să-mi dea Dumnezeu putere să mă menţin.

  • Ce mai fac copiii?

Ioana are 8 ani şi Bogdan are 10 ani. Nu mai sunt bebeluşi, am copii independenţi, ușor se desprind de mine, eu fiind ocupată. Ei trebuie să fie pregătiţi pentru viaţă şi nu să stea sub fusta mamei.

  • Vă moștenesc talentul la muzică?

Ei sunt îndreptaţi spre zona sportivă. Nu am tatonat foarte tare zona muzicală, nu ştiu de ce, poate şi din handicapul meseriei, de teama lumii pe care o cunosc. N-aş putea spune că am o motivaţie. Cert este că fiul meu nu are voce. În schimb, Ioana are. E talentată, e muzicală. Sunt muzicali amândoi. Chiar dacă emiterea lor vocală nu e corectă. Eu la vârsta lor eram catalogată ca având voce.

  • Ce se se întâmplă cu cariera muzicală?

Se construieşte, de fapt se resuscitează. Am lansat ultimul album înainte să nasc copiii. Mi-am susţinut-o de la un anumit nivel. Am considerat că ai mei copii merită atenţie, mi-am asumat să-i aduc pe lume şi ei au nevoie de mine. Ei n-au nevoie de un musafir. Copiii au nevoie de părinţi. Trebuie să fiu lângă ei ca să crească frumos. Meseria mea a suferit într-o oarecare măsură, dar au câştigat copiii mei. Acum încerc să ţin totul în echilibru, am totuşi copii mari cu care mă înţeleg, nu mai depind de mine. Îi învăţ să fie independenți şi asta îmi doresc, iar eu pot să-mi văd şi de treburile mele. Şi tatăl lor încearcă să se implice, dar eu am fost vioara întâi.        

sanda_ladosi_cu_copii_la_maruta.jpg

sanda ladosi
Sanda Ladoși, în emisiunea lui Cătălin Măruță, alături de copiii ei, Ioana și Bogdan
foto: arhivă personală
   
Loading...

Citește și

  • Deşi are multe griji pe cap după ce a fost pusă la cârma Circului de Stat, Sanda Ladoşi vrea să-şi facă timp şi pentru ea. Mămica a doi copii, celebra artistă vrea să facă o schimbare din punct de vedere fizic, la cei 47 de ani ai săi. Nu s-a gândit la operaţii estetice, ci la sport, aşa că şi-a luat un antrenor personal.

  • sanda ladosi

    Dorința de a deveni mamă a determinat-o pe Sanda Ladoși (46 de ani) să recurgă și la alte metode, în afară de cea naturală, de a concepe un copil. “Călătoria” ei nu a fost deloc una ușoară, dar s-a încăpățânat și a reușit să-și vadă visul cu ochii. Acum, artista și Ștefan Tache (62 de ani), soțul ei, au doi copii, o fată și un băiat: Bogdan (9 ani) și Ioana (7 ani).

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1