Sanda Ladoşi: «Aşteptăm Crăciunul alături de cei doi copii ai noştri»

14_2-col-tifetz-sanda-ladosi-copii-fara-maruta.jpg

Sanda Ladoşi pregăteşte un sac de cadouri pentru cei doi copii ai ei

După ce a dat cu subsemnatul la DIICOT, în calitate de suspect într-un dosar de spălare de bani, iar apoi şi-a canalizat energia spre evenimentele Circului Metropolitan Globus, unde este directoare, Sanda Ladoşi (47 de ani) se pregăteşte acum de Sărbători.

Alături de soţul său, Ştefan Tache, şi de cei doi copii ai lor, Bogdan (10 ani) şi Ioana (8 ani), ei vor pregăti masa de Crăciun, dar şi bradul: ”Mă simt foarte bine, nu am de ce să-mi fac probleme. Normal că trebuie să intram în pregătiri, avem doi copii care de-abia aşteaptă Crăciunul. Este o magie care se petrece odată cu venirea lui Moş Crăciun. Avem un brad artificial, că nu prea mai sunt brazi în ţara asta, dar şi globuri colorate. Le mai alternăm. Anul trecut am făcut pe alb, am avut şi pe roşu, acum bradul va fi colorat. Cred că anul acesta mă va ajuta mai mult fetiţa la îmbodobit. Ioana i-a trimis Moşului o scrisoare, care m-a cam pătruns, să zic aşa. Însă scrisorica se tot completează, pentru că îşi mai aduce aminte că mai vrea şi altceva şi tot adaugă”, a declarat Sanda Ladoşi, pentru Click! 

14_1-col-stefan-tache-al-doilea-din-stanga.jpg

Sanda şi soţul ei, Ştefan Tache

În ultima vreme, solista ne-a uimit cu noua ei siluetă, reuşind să scape de 15 kilograme în mai puţin de un an şi nu doar cu dietă şi sport, ci şi datorită programului încărcat pe care-l are la serviciu. Recent, fotoreporterii Click! au suprins-o pe Sanda într-o rochiţă mulată, la cumpărături, de Moş Nicolae.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1