Salman Khan și-a dat întâlnire cu fosta, după ce a scăpat de Vântur

iulia_vantur_salman_khan.jpg

iulia vantur salman khan
Iulia Vântur (35 de ani) și Salman Khan (50 de ani)

Iulia Vântur (35 de ani) a fost tratată ca o regină timp de două luni de celebrul său iubit Salman Khan (50 de ani). Însă, după ce a trebuit să se întoarcă din India, pentru a pleca, luni (18 ianuarie), în Cipru, ca să prezinte “Ferma vedetelor” (PRO TV), el s-a întâlnit, sâmbătă seara (16 ianuarie), cu fosta iubită, Katrina Kaif (32 de ani) la clubul Juhu din Mumbai, potrivit BollywoodLife.com.

Întâlnirea a avut loc după ce Katrina s-a despărţit recent de partenerul ei, Ranbir Kapoor. “Katrina şi Salman au vorbit mai mult de o oră”, a dezvăluit o sursă, care a adăugat că ea s-a simţit foarte bine în timpul conversaţiei.

salman khan katrina kaifZoom
Salman Khan (50 de ani) și Katrina Kaif (32 de ani) au conversat timp de aproximativ o oră

 

Katrina a plecat în jurul orei 2.00 (a.m), iar Salman a stat până dimineaţa. Katrina Kaif a fost iubita lui Salman Khan în urmă cu zece ani. Iulia Vântur l-a cunoscut pe actorul indian în 2011.

loading...
Loading...

Citește și

  • iulia vantur

    Senzuala Iulia Vântur (35 de ani) va pleca peste câteva zile în Cipru, unde se va filma un nou sezon al emisiunii „Ferma vedetelor” (PRO TV). Însă, înainte de a fi din nou în faţa camerelor, prezentatoarea show-ului a simţit nevoia unei îmbunătăţiri.

  • Iulia Vântur este la ea acasă în apartamentele lui Salman Khan din cartierul rezidenţial din Bandra, Mumbai. După ce a fost la aniversările ambilor părinţi ai lui Salman, Iulia a sărbătorit-o, acum două zile, pe Alvira Khan, sora mega-starului bollywoodian. Petrecerea a avut loc în apartamentele Galaxy.

  • Zicala “soacră, soacră poamă acră” nu mai e valabilă în cazul Iuliei Vântur. Se pare că misterioasa româncă a reuşit să-i intre la inimă Salmei, mama lui Salman Khan, din moment ce femeia a invitat-o luni la ziua ei de naştere. Click! îţi arată cum a petrecut Iulia cu familia adoptivă din India.

  • Salman Khan (49 de ani) şi Iulia Vântur (35 de ani) au refuzat mereu să dea un răspuns direct privind zvonurile despre relaţia lor. Deşi s-a scris că cei doi sunt logodiţi, actorul indian şi prezentatoarea româncă au evitat pe cât se poate subiectul. Recent, Salman a acordat un interviu pentru presa indiană în care a vorbit deschis despre aceste zvonuri, pentru a le clarifica.