Salman Khan îi caută inel de logodnă Iuliei Vântur?

12-13-vedete-iulia-ferma-1.jpg

Iulia, care a evadat din Cipru pentru a-şi vizita iubitul în Dubai, se află tot mai aproape de statutul de nevastă a lui Salman

Lucrurile par să devină din ce în ce mai serioase între Iulia Vântur şi Salman Khan, conform presei din India. După ce, nu mai departe de săptămâna trecută, românca a dat o fugă în Dubai, ca să-şi vadă “prietenul drag”, aşa cum îi tot spune ea actorului, Salman a fost surprins într-un magazin de bijuterii, analizând foarte atent nişte inele de damă.

De câte ori este întrebată despre natura relaţiei dintre ea şi celebrul actor de la Bollywood, Iulia Vântur (35 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Ferma vedetelor” (PRO TV), filmată în Dubai, se cam face că plouă, neasumându-şi public rolul de iubită a lui Salman Khan (50 de ani). Noroc că paparazzii stau pe urmele lor şi le supraveghează fiecare mişcare, căci ei nu vor să vorbească despre planurile de viitor.

În weekendul care tocmai a trecut, Salman Khan a fost surprins de fotoreporterii de la Bombay Timmes petrecând minute bune într-un magazin de bijuterii din Dubai. Analiza atent diverse modele de inele pentru damă, iar jurnaliştii din India au dat ca sigur faptul că actorul se pregăteşte să o ceară de soţie pe româncă. “Vânătoarea” de inele vine fix la câteva zile după ce Iulia i-a făcut o vizită fulger lui Salman, în Dubai, acolo unde acesta munceşte pentru producţia ”Sultan”. 

Românca i-a fost aproape la greu

Cei doi au fost fotografiaţi îmbrăţişându-se pe platourile de filmare. În plus, conform site-ului thereveillenwu.com., românca “a venit într-un BMW albastru, mergând direct în zona unde filma Salman Khan”. Relaţia lor s-a sudat şi mai mult, în iarnă, când Iulia şi-a luat concediu şi a stat lângă el, în timp ce Salman aştepta cu înfrigurare sentinţa tribunalului, în procesul în care era acuzat că ar fi accidentat mortal cu maşina un bărbat. Ba chiar i-a purtat noroc, căci marele artist a scăpat basma curată, deşi risca ani de puşcărie. Blondina se află în Cipru din 18 ianuarie, iar “evadarea” ei în Dubai a fost posibilă pentru că, deocamdată, nu au început transmisiunile în direct. În semn de solidaritate, Salman a postat, acum două săptămâni, un filmuleţ cu emisiunea iubitei, fanii îndemnându-l să o ceară de nevastă pe românca de care nu se mai dezlipeşte. 

S-au sărutat pătimaș, pe aeroport

Zoom
Cei doi ”porumbei” nu se mai ascund şi au început să se pupe în public

S-au jurat că sunt doar prieteni, dar iată că, de ceva vreme, gesturile îi trădează. Ba el i-a dat să mănânce tort, cu mânuța lui, ba ea a înnoptat la ferma lui din India, fiind răsfățată de întreaga familie a celebrului actor. Dar, zilele trecute, au oferit cea mai mare dovadă de iubire. O îmbrățișare strânsă și un sărut pătimaș. Cei doi au fost surprinși în această ipostază pe aeroport, iar fanul care a fost pe fază și i-a fotografiat a postat imaginea de zece puncte pe Internet. 

Zoom
În urmă cu câteva zile, Iulia a fost surprinsă în Dubai, pe platourile de filmare ale peliculei ”Sultan”, în care Salman este protagonist

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Salman Khan şi-a pus la punct cuibuşorul de nebunii din Dubai. Actorul indian l-a cumpărat în septembrie 2014, iar acum e numai bun de locuit în el. Poate face aceste schimbări pentru a se muta cu Iulia Vântur, spun gurile rele. La cum arată apartamentul, oricine s-ar simţi răsfăţat acolo.

  • Iulia Vântur şi Salman Khan

    Salman Khan (50 de ani) este un adevărat gentleman, titrează presa indiană care a descoperit, recent, cum a răsfăţat-o megastarul bolywoodian pe Iulia Vântur (35 de ani).

  • Dragostea nu ţine cont de distanţă! Afirmaţia pare să se aplice şi în cazul cuplului Iulia Vântur-Salman Khan. Deşi filmează de zor în Cipru, pentru emisiunea ”Ferma vedetelor”, românca a fost surprinsă zilele trecute în Dubai, alături de starul indian.

  • Iulia vantur, salman, khan, diva

    Pregătirile pentru cel mai aşteptat eveniment de la Bollywood au început încă din 23 decembrie. Salman Khan a împlinit la 27 decembrie 50 de ani. Chiar dacă „burlacului” cu 200 de milioane de dolari în conturi nu-i arde de însurătoare, presa indiană a botezat-o deja pe Iulia, „Doamna Khan”.