Salman a dormit la puşcărie, Vântur a fugit la el, în India

Tensiune maximă în India, acolo unde până nu de mult părea Raiul pe pământ, cel puţin pentru frumoasa noastră Iulia Vântur (37 de ani).

Vedeta şi-a clădit o carieră în muzică, la Bollywood, dar şi-a sudat bine şi relaţia cu familia iubitului ei, Salman Khan (52 de ani). Acum, cu toţii se roagă şi se agită după ce actorul a fost ridicat de poliţia din India şi încătuşat, fiind condamnat la 5 ani de închisoare, pentru o faptă din… 1998.

Salman a fost găsit vinovat de braconaj, după ce ar fi omorât două antilope cu coarne spiralate, dintr-o specie rară, care este protejată de lege, la o partidă de vânătoare de acum 20 de ani. Starul ar fi săvârşit fapta în timp ce turna un film în statul Rajasthan, din vestul Indiei.

Conform jurnaliştilor din India, Salman şi-a petrecut noaptea de joi spre vineri la Penitenciarul Central din Jodhpur, fiind deţinutul cu numărul 106. Ei bine, Iulia nu putea lipsi din India în aceste momente grele, aşa că a zburat acolo într-un suflet, din Abu Dhabi, unde se afla la filmările unui videoclip. Click! a aflat că vedeta se află în aceste momente în India, alături de familia lui Salman. 

Loading...

Citește și

  • salman khan, iulia vantur, arestare, condamnare, antilopa, india, familie, soacra

    Salman Khan a fost condamnat pentru o greşeală din 1998! Atunci, starul de la Bollywood ar fi omorât două antilope dintr-o rasă rară, protejate de lege, fiind acuzat de braconaj. Iulia i-a fost alături de fiecare dată, însă de data aceasta, românca noastră se află departe de el.

  • Iulia Vantur, Bollywood, cariera, India, Salman Khan, proiecte, Ferma vedetelor

    În 2014 îşi făcea debutul ca artist în India, în filmul “O’Teri”, iar azi abia mai face faţă proiectelor pe care le are acolo: modă, reclame, muzică, televiziune. Mai mult, Iulia Vântur (37 de ani) le-a cucerit şi pe rudele iubitului ei, actorul Salman Khan (52 de ani), aşa că viaţa în “exil” pare din ce în ce mai minunată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1