Elena Merişoreanu, despre scandalul de la Foișor: «Să le fie ruşine! O să rămânem într-un picior»

merisoreanu_la_bio_ortoclinic_1.jpg

Elena Merișoreanu a făcut și infiltrații la piciorul cu probleme

Elena Merişoreanu (72 de ani) şi actriţa Cezara Dafinescu (71 de ani) sunt supărate foc după ce autorităţile au transformat Spitalul de ortopedie „Foişor” în spital suport COVID, evacuând pacienţii cu scandal, în miez de noapte. Cele două artiste erau programate deja la noi intervenţii chirurgicale în jurul datei de 20 aprilie, intervenţii care nu se mai pot realiza acum decât la clinici particulare.

Anul trecut, în luna martie, cântăreaţa Elena Merişoreanu a ajuns de urgenţă la spital din cauza unor dureri puternice la picior. Diagnosticată cu artroză, medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”, din Capitală, au operat-o de urgenţă la picior. Solista încercase şi alte tratamente, făcea câte 12 injecţii lunar în genunchi, care însă nu au ajutat-o. Doar operaţia a repus-o pe picioare. Acum, Elena Merişoreanu acuză dureri şi la celălalt picior, drept urmare era programată pentru o nouă intervenţie chirurgicală, pe 20 aprilie. La o zi diferenţă după ea, urma să se opereze şi Cezara Dafinescu, actriţa fiind chinuită de dureri atroce la picior. Acum, cele două artiste vor trebui să scoată bani grei din buzunar pentru a se opera la o clinică particulară.

cezara_in_carje_1.jpg

Cezara Dafinescu urca pe scenă în cârje după operația greșită

„Să le fie ruşine! Acum trebuie să fac operaţia la particular. Au desfiinţat spitalul ca să-l facă pentru COVID. Acolo erau oameni profesionişti, specializaţi, aveau şi super condiţii, era lux. Dacă merg la particular, eu nu am încredere în orice doctor. Şi dau şi o căruţă de bani. Făcusem şi analizele, tot. Pe 20 eram programată să intru în operaţie. După mine, următoarea zi, trebuia să se opereze şi Cezara Dafinescu. E supărată foc. Ea, iniţial, se operase la alt spital, dar a venit aici la Foişor să-i refacă operaţia. Ea nu mai poate să meargă, săraca de ea! Acum ce să facem, să mergem într-un picior, care şi ăla e operat?”, a declarat Elena Merişoreanu, în exclusivitate, pentru Click! Actriţa Cezara Dafinescu a fost la un pas de moarte după ce a fost operată la un picior, în 2015. Ea fusese diagnosticată cu hernie de disc L5-S1 Coxartroza bilaterală şi a fost operată la Spitalul Municipal din Capitală. Medicii i-au montat atunci o proteză la şold, dar nu a scăpat de dureri şi a rămas dependentă de baston. Abia în 2017 actriţa s-a operat din nou la Spitalul Foişor, pentru a corecta greşeala făcută cu doi ani în urmă. 

Vineri, 9 aprilie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a semnat ordinul de transformare a Spitalului „Foișor” în spital COVID. Deși managerul spitalului s-a opus și a refuzat să semneze actele, totuși, primii bolnavi COVID au ajuns sâmbătă în unitatea medicală, după ce în cursul nopții fuseseră evacuați sau transferați zeci de pacienți. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Elena Merișoreanu se simte întristată de faptul că tot mai multe valori românești, colegi și prieteni de-ai artistei, se sting din viață. În ultimii ani, cântăreața de muzică folclorică a trecut prin momente dificile, după ce și-a pierdut mai mulți colegi de scenă, iar în ultima perioadă aceasta s-a confruntat personal cu o problemă de sănătate la corzile vocale, fiind nevoită să treacă și printr-o intervenție chirurgicală în acest sens. Iată la ce gest emoționant a recurs Elena Merișoreanu, pentru a onora memoria colegilor săi de breaslă care s-au stins din viață.

  • S-au încins spiritele mai tare ca niciodată în muzica românească! Maria Dragomiroiu (65 de ani) a pornit un scandal de zile mari. Cântăreața de muzică populară a acuzat-o pe Elena Merișoreanu că este „mincinoasă, invidioasă și răutăcioasă”, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Replica Elenei Merișoreanu este usturătoare. Iată ce ne-a declarat cea poreclită "Merișor".