S-a tolănit lângă Ion Țiriac și a primit o mașină

laurette.jpg

laurette
Laurette și Țiriac au fost surprinși împreună pe litoral
foto: Mihai Ionescu

Asta da, gentleman! Ion Ţiriac demonstrează încă o dată că ştie să se poarte cu femeile care-i cad cu tronc. După o zi întreagă petrecută în compania miliardarului, mulatra Laurette s-a ales cu o maşină de la Ţiriac Auto.

Ion Ţiriac (77 de ani) a fost dintotdeauna un bărbat galant. După ce fotoreporterii Click! l-au surprins pe cel mai bogat român pe Litoralul românesc, la plajă în compania frumoasei Laurette Attindehou (32 de ani), acesta se comportă ca un adevărat cavaler, semn că mulatra i-a cucerit inima.

2-3-laurette-plaja.gif

Duminică, Ion Ţiriac şi mulatra au stat la plajă mai bine de trei ore, apoi au plecat împreună
Foto: Mihai Ionescu

 La trei zile de la întâlnirea de gradul zero, fostul tenisman i-a pus la dispoziţie Laurettei, un automobil marca Ford de la Ţiriac Auto. De altfel, acest lucru poate fi observat cu uşurinţă din imaginile surprinse miercuri de fotoreporterii noştri, când Laurette s-a deplasat prin Bucureşti cu ultimul model de Focus, pentru a-şi rezolva nişte probleme.

laurette_masina.gif

laurette masina
Acum, Laurette conduce o mașină ce poartă însemnele Țiriac Auto
foto: Mihai Ionescu

 

Manechinul a intrat la o clinică oftalmologică de mână cu micuţa Serena Luce-Maria, în vârstă de 4 ani şi jumătate, apoi şi-a dus fiica acasă, cu automobilul de la Ţiriac Auto, aşa cum se  poate vedea atât la numărul de înmatriculare, cât şi pe uşa din spate a vehiculului. Se pare că Laurette a rămas pentru câteva zile fără automobilul personal, pe care îl are în service.

2-3-mulatra-masina.gif

Fotografii: Mihai Ionescu

Imaginile cu Ion Ţiriac şi Laurette împreună la plajă, la Mamaia, i-au luat prin surprindere pe cei care nu se aşteptau să-l vadă pe Ion Ţiriac în compania uneia dintre vedetele preferate de presa tabloidă autohtonă. Însă, dacă aruncăm o privire în trecutul magnatului, vedem că frumoasa Laurette nu e singura apariţie surprinzătoare la braţul lui Ţiriac. Înainte să se căsătorească cu Ştefan Bănică, Andreea Marin (41 de ani) s-a afişat cu Ion Ţiriac la mai multe evenimente, dar şi la Olimpiada de la Atena, însă au negat că ar fi vorba de o relaţie amoroasă între ei. Cinci ani mai târziu, în 2009, Anamaria Ferentz (40 de ani) şi omul de afaceri s-au afişat împreună la mai multe restaurante şi petreceri în cluburi. 

Şi Laurette a lăsat impresia că se simte foarte bine în preajma miliardarului, un bărbat puternic, galant şi mai ales discret. Laurette s-a despărţit în urmă cu doi ani de tatăl copilului ei, Mihai Ştefan, după şase ani de relaţie cu despărţiri şi împăcări. Până la Ion Ţiriac, manechinul nu s-a afişat cu nici un alt bărbat.

Ferentz primea maşini cadou de la Ion Ţiriac

2-3-bd-7-2col-ferentz-mercedes.gif

Anamaria şi Ţiriac s-au afişat împreună în 2009. Ea s-a ales cu un Mercedes

Miliardarul Ion Ţiriac şi Anamaria Ferentz au format un cuplu în 2009. El a remarcat-o când interpreta a susţinut un spectacol la celebra vânătoare de pe domeniul Balc. De atunci, cei doi au ţinut legătura şi, la scurtă vreme, au devenit un cuplu. La scurt timp, Anamaria şi-a schimbat maşina cu un Mercedes de peste 60.000 de euro, în condiţiile în care criza afectase grav lumea artistică, în ultimul timp. Se pare că Ţiriac, care importă acest tip de automobile, a fost cel care i-a făcut cadou maşina lui Ferentz.

Loading...

Citește și

 • familie cina poti manca orice

  Printre atâtea reclame greu de crezut la diete-minune care te ajută să slăbești multe kilograme într-un timp-record, pare că a ieșit la iveală adevărata dietă-minune. Povestea incredibilă a unei tinere care a topit fără cine știe ce efort 60 de kilograme face ravagii pe Internet.

 • ion tiriac mamaia

  Imaginile cu Ion Țiriac și Laurette împreună la plajă, la Mamaia, i-au luat prin surprindere pe cei care nu se așteptau să-l vadă pe cel mai bogat român în compania uneia din vedetele preferate ale presei tabloide de la noi. Dacă ne uitam însă în trecutul recent al magnatului, vedem că frumoasa Laurette nu e singura apariție surprinzătoare la brațul lui Țiriac.

 • ion tiriac mamaia

  Asta da, apariție pe litoralul românesc! Nu în fiecare zi îl vezi pe Țiriac senior la plajă. Mai mult, nu în fiecare zi îl vezi pe Ion Țiriac (77 de ani) la Mamaia împreună cu o femeie. Tânără, suplă, mulatră și una din vedetele preferate ale presei tabloide din România.

 • femeie dieta minune regim alimentar

  Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1