S-a retras din televiziune, dar Geanina Ilieș tot mai face furori cu decolteul și silueta

geanina.jpg

geanina ilies
Geanina Ilieș și-a dat demisia după șase ani la Antena 1
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În luna august, Geanina Ilieș (31 de ani) și-a dat demisia de la Antena 1, acolo unde se afla de șase ani. Fosta prezentatoare a "Observatorului" a anunțat că vrea să se concentreze pe creșterea fiului său și pe proiectele personale.

Chiar dacă pentru moment a dispărut de pe micul ecran, bruneta face încă ravagii la evenimentele mondene la care participă. Așa se face că miercuri, 28 septembrie, aceasta a răspuns prezent la invitația de a participa la deschiderea unui centru de frumusețe din buricul Bucureștiului.

A îmbrăcat o rochie neagră care i-a pus în evidență silueta de adolescentă, dar ochii tuturor au fost atrași în zona bustului decorat cu detalii dantelate.

geanina_ilies.jpg

geanina ilies
Geanina Ilieș a atras toate privirile la deschiderea unui centru de înfrumusețare
Foto: Oana Pascaru

 

A născut de cinci ori, dar Anca Serea arată uimitor

anca_serea.jpg

anca serea
Anca Serea
Foto: Oana Pascaru

 

A născut de cinci ori, dar pe Anca Serea (35 de ani) ai putea-o ușor confunda cu o puștoaică de liceu. Cel mai nou membru al familiei Sînă Serea, Moise, a venit pe lume în 20 mai, așa că de doar patru luni, vedeta Prima Tv este de cinci ori mamă. Chiar dacă este ocupată până peste cap și mai are de pregătit și botezul băiețelului, Anca mai participă din când în când și la câte un eveniment monden, unde uimește de fiecare dată cu tonusul și trupul său fără cusur.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • geanina ilies tinuta

  ”Toate femeile își doresc să arate impecabil iar apariția unui coș în cel mai nepotrivit moment poate cel puțin să ne strice buna dispoziție”. Într-o atmosferă relaxantă, invitații evenimentului au fost: Diana Dumitrescu, Cori Grămescu, Maria Andrei, Adina Halas, Roxana Iliescu, Roxana Blagu, care au stat de vorbă cu Geanina Ilieș, despre o nouă inovație în accelerarea dispariției coșurilor.

 • geanina ilies

  După șase ani la Antena 1, știrista Geanina Ilieș și-a dat demisia și va părăsi lumea televiziunii, cel puțin pentru câteva luni. Frumoasa de 31 de ani și-a anunțat telespectatorii și admiratorii că weekend-ul 13-14 august este ultimul în care le dă întâlnire de la pupitrul "Observatorului".

 • anca serea botez

  Anca Serea este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul micuţului Moise. Ea şi soţul ei, Adi Sînă, au pus la punct aproape toate detaliile, aşa că nu au neglijat meniul pentru botez. Şi pentru că nu e o gurmandă, Anca a mărturisit că preferă preparatele de inspiraţie mediteraneană.

 • anca serea

  Anca Sînă Serea şi Adi Sînă îl sărbătoresc pe micuţul lor Moise. Băieţelul a făcut deja patru luni! și pare să fie răsfățaul familiei. Anca şi Adi se pregătesc de botez, care se va desfăşura într-un cadru restrâns.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5