S-a jucat cu focul și a rămas în sânii goi la TV

daniela_dumitru_foc.jpg

daniela dumitru
Daniela Dumitru a încins imaginația telespectatorilor cu mișcări lascive
Foto: captură Kanal D

Daniela Dumitru face show pe scenă. Nu cântă și nu dansează, ci se dezbracă în timp ce înghite flăcări. A participat la "Românii au talent", unde a atras mai ales atenția publicului masculin, și unde Andra i-a spus că este prea dezbrăcată pentru gusturile ei.

Deși a avansat în emisiunea de talente, Daniela nu a mai continuat pentru că avea contracte mai avantajoase, a dezvăluit blonda pentru WOWbiz, emisiunea nocturnă de la Kanal D.

Invitată în platou, Daniela a făcut un spectacol incendiar la propriu și la figurat. Nu s-a temut să rămână în sânii goi și să danseze lasciv doar într-o pereche de bikini și cizme lungi și sexy.

daniela_sani.jpg

daniela dumitru
Daniela este dansatoare de striptease
Foto: captură Kanal D

 

"Fac ceva ce nu mai face nicio fată din țară. Îmi place să mă ard. Mă iau căldurile de la atâta foc', a spus Daniela pe canapeaua din studioul Kanal D. După participarea de anul trecut de la "Românii au talent", Daniela a declarat pentru Click!: "M-am inspirat din nişte spectacole din străinătate. Fac asta doar de un an şi mă mândresc că sunt singura din ţară care a îmbinat stripteasul cu focul. Mă ard peste tot, pe limbă, pe sâni, doar în zona intimă n-am îndrăznit să încerc."

daniela_dumnitru2.jpg

daniela dumitru
Blonda a pus pe jar telespectatorii cu sânii ei imenși
Foto: captură Kanal D

A fost Fata de la Pagina 3 din Click!

facsimil-daniela-dumitru.jpg

daniela dumitru
Daniela a trecut pe la Pagina 3 din Click!
Foto: arhivă Click!

 

Primul contact cu celebritatea l-a avut în rubrica Fata de la Pagina 3 din Click!, în mai 2014, iar apoi, Daniela a ajuns pe micile ecrane, unde a încins imaginația telespectatorilor.

Loading...

Citește și

  • daniela dumitru

    Daniela Dumitru, o tânără de 26 de ani care s-a făcut remarcată la rubrica Click! Models de la Pagina 3, a încins atmosfera şi la propriu, şi la figurat vineri seară, în emisiunea „Românii au talent” (Pro TV). Ea ne-a povestit cum susţine aceste show-uri periculoase, cu foc, dar şi cum îşi îngrijeşte pielea după arsuri.

  • romanii au talent

    După momente care îţi făceau pielea de găină, care au smuls lacrimi sau hohote de râs, emisiunea „Românii au talent” s-a încheiat în mod apoteotic vineri seara, la Pro TV – în flăcări. O blondă fără inhibiţii a încins scena şi la propriu, şi la figurat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1