S-a confirmat! Adela Popescu este însărcinată a treia oară. Cine o va înlocui la "Vorbește lumea"

adela-popescu.jpg

adela popescu cu trei degete ridicate
Adela Popescu și-ar dori enorm ca cel de-al treilea copil să fie o fetiță
foto: arhiva personală/Facebook

Adela Popescu s-a ținut de cuvânt și a elucidat misterul legat de cea de-a treia sarcină. "Da, sunt însărcinată", a spus vedeta în urmă cu puțin timp, la emisiunea "Vorbește lumea", de la PRO TV.

Ceea ce inițial a fost doar un zvon, a devenit astăzi confirmare. Adela Popescu (34 de ani) și Radu Vâlcan (43 de ani) vor mai avea un copil și, așa cum se știe, amândoi își doresc și o fetiță, o surioară pentru năzdrăvanii Alexandru și Andrei. Actrița a dat vestea cea mare în emisiunea de la PRO TV, pe care o prezintă alături de Cove. „Vom mai avea un nepoțel. Adică sunt însărcinată. (…) Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: «Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte». Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie”, a spus Adela.

adela-popescu-radu-valcan_2.jpg

radu valcan in curte
Adela Popescu și Radu Vâlcan, alături de cei doi năzdrăvani ai lor
foto: Instagram

Lora o va înlocui pe Adela Popescu

Fanii emisiunii "Vorbește lumea", de la Pro TV, se vor reîntâlni cu Lora, pe numele ei adevărat Laura Petrescu, care se întoarce ca și prezentatoare alături de Cove, în locul Adelei Popescu. Lora a intrat încă de dimineață live, pe pagina ei de Faceboook, în timp ce era în drum spre platourile de filmare ale emisiunii "Vorbește lumea" și le-a spus fanilor că are o surpriză pentru ei, că va fi văzută de luni până vineri din nou pe micile ecrane.

Citește și:

INTERVIU Ce fac Adela Popescu și Radu Vâlcan după ce adorm copiii: "Așteptăm momentele astea în fiecare zi"

Adela Popescu s-a mutat în casă nouă. Cum arată livingul. Vedeta a ”udat” bucătăria cu pizza

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1