S-a căsătorit Alina Puşcaş în secret? Ce o dă de gol?

alina_puscas.jpg

alina puscas insarcinata 6 luni fetita
Alina Pușcaș (32 de ani) s-a relaxat total la cea de-a doua sarcină
foto: Arhiva Personală

Alina Puşcaş traversează o perioadă extrem de frumoasă. Este însărcinată în nouă luni cu al doilea copil şi urmează să aducă pe lume o fetiţă în mai puţin de trei săptămâni. Deşi burtica i-a crescut destul de mult şi îi dă adevărate dureri de cap, vedeta tv nu şi-a pierdut zâmbetul şi nu se ştie dacă nu cumva starea ei de euforie ascunde şi un alt un secret.

Toţi ochii sunt concentraţi în aceaste zile pe burtica Alinei Puşcaş, aşa cum este şi normal. Vedeta o etalează cu mândrie peste tot, dar pe lângă sarcina care o face să radieze, vedeta etalează şi pe inelarul mâinii stângi o bijuterie discretă care i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă nu cumva vedeta a făcut pasul cel mare în secret. Se ştie că prezentatoarea nu a fost extrem de vorbăreaţă atunci când a fost întrebată despre viaţa ei intimă.

alina_puscas.jpg

alina puscas sarcina nunta casatorie mihai stoenescu
Alina s-a fotografiat în lift, iar pe mâna stângă poartă o verighetă
foto: arhiva personală

Vedeta Antena 1 a recunoscut târziu că are o relaţie cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu şi că el este tatăl băieţelului ei, aşa că nu ne-ar mira dacă ar anunţa şi acest eveniment ulterior. La începutul acestui an, Alina Puşcas spunea că nu se grăbeşte să se mărite. "Nu a avut loc o oficializare a relaţiei noastre şi nici nu simt că este cazul să pun presiune în acest sens. Cu atât mai mult cu cât ne purtăm şi trăim precum o familie", spunea ea.

 

Loading...

Citește și

 • alina puscas casatorie mihai stoenescu

  A revenit pe sticlă la două săptămâni după ce a născut, semn că nu poate să stea departe de munca în televiziune. Alina Puşcaş şi-a lăsat copilul cu iubitul şi cu bona, dar se ocupă intens de pregătiruile pentru creştinarea băieţelului ei. Despre oficializarea relaţiei pe care prezentataorea o are cu Mihai Stoenescu, vedeta face declaţii surprinzătoare.

 • alina puscas insarcinata 6 luni fetita

  Regulile sunt făcute ca să fie încălcate! Alina Puşcaş a făcut mărturisiri surprinzătoare cu riscul de a-şi pune toate viitoarele mămici în cap. Însărcinată în aproape şase luni cu al doilea copil, prezentatoarea a povestit că deşi ştia că nu are voie să mănânce fructe de mare, în vacanţă ea a dat iama în carcatiţe şi arici de mare.

 • alina puscas insarcinata 8 luni burtica

  A remarcat şi ea că o sarcină nu seamănă cu alta. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" va deveni pentru a doua oară mămică peste o lună, iar burtica ei nu mai încape de mai mult timp în hainele vechi. Alina Puşcaş are acasă un băieţel, de un an, iar acum va aduce pe lume o fetiţă. La această sarcină, însă, pare că a acumulat mai multe kilograme la siluetă.

 • alina puscas, alina puscas mama

  Sâmbătă, 29 august, Alina Pușcaș a devenit mămica unui băiețel de 3,050 kg, pe care îl va chema Alexandru. Chiar dacă a încercat mult timp să țină ascuns numele tatălui copilului, bucuria nașterii a făcut-o pe Alina să lase secretomania la o parte și să confirme ceea ce Click! a arătat la începutul lunii august. Tatăl micuțului Alexandru este medicul Mihai Stoenescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1