S-au vrut prea siliconate, dar s-au ales cu dureri de spate

12_foto-4-2-col-zavo-inainte.jpg

Oana Zăvoranu făcea ravagii cu bustul imens

Şi-au dorit sâni cât mai mari, însă nu au luat în considerare şi consecinţele acestui moft. Nicoleta Luciu şi Oana Zăvoranu s-au ales cu dureri crunte de spate din cauza greutăţii protezelor cu silicon, aşa că şi le-au înlocuit cu unele mai mici. Şi Andreea Tonciu a bătut la uşa medicului estetician din acelaşi motiv.

În decurs de cinci ani, Andreea Tonciu (32 de ani) şi-a operat bustul de două ori. În 2006, la vârsta doar 19 ani, s-a operat pentru prima dată, după ce mama ei i-a oferit 4.000 de euro.

12_foto-5-3-col-tonciu.jpg

Andreea Tonciu are implanturi de 450 de grame

 

Apoi, în 2015,  ea şi-a pus, la o clinică din Turcia, implanturi cu mult mai mari, de câte 450 de grame, dar şi-a făcut şi o corecţie, întrucât prima intervenţie chirurgicală nu a fost estetică. În curând, fosta asistentă tv va trece prin cea de a treia operaţie, pentru implanturi mai mici: ”Aş vrea să-mi schimb silicoanele. Sunt prea mari, nu vreau să mă evidenţiez cu decolteul, nu mai este la modă să ai un bust mare. Ale mele sunt foarte mari şi nu le mai suport. Vreau ceva mai mic, nişte proteze de la vreo 350 de grame. Am rămas cu puţină burtică şi vreau să îmi fac ceva şi în jurul abdomenului”, ne-a spus Andreea Tonciu. După cum se ştie, Andreea nu este prima vedetă care face acest pas din cauza problemelor de sănătate.

12_foto-6-3-col.jpg

Înainte Nicoleta Luciu a avut implanturi de 600 de grame

 

De pildă, Nicoleta Luciu (37 de ani), care după ce a născut de două ori, prima dată un băieţel Zsolt jr (9 ani) şi mai apoi pe tripleţii Kim, Karoly şi Kevin (7 ani), şi-a pus silicoane gigant. În 2012, medicul i-a pus  implanturi de câte 615  grame. Din păcate, entuziasmul bombei sexy a dispărut brusc, după ce Nicoleta a început să acuze dureri foarte mari de spate.

12_foto-3-1-col-luciu-acum.jpg

Acum A revenit la mărimea naturală a bustului

 

În decembrie 2015, ea a plecat la o clinică din Turcia, unde medicii esteticieni i-au micşorat bustul cu două numere. În prezent se simte bine şi nici că are de gând să-şi mai facă vreo intervenţie, deşi ani buni a fost  ”Regina sânilor”, ba chiar a pozat pentru Revista Playboy de şase ori. Ultima, dar nu cea din urmă, care a revenit de urgenţă la medicul estetician, din aceeaşi cauză, este Oana Zăvoranu (45 de ani).

12_foto-1-1-col-zavo-acum.jpg

Recent a trecut prin a opta operaţie

 

Anul trecut, ea şi-a operat sânii, pentru a opta oară. A vrut un aspect natural şi iată că l-a şi obţinut. ”Fără silicoane. Naturală 100 la sută. Fără implanturi, fără sâni mari. Doar eu, fericită cu corpul meu” a mărturisit ea.

Cornelia Catanga: «Nu puteam cânta la acordeon din cauza silicoanelor»

12_caseta.jpg

Cornelia a avut la nuntă implanturi de 350 de grame

 

Și Cornelia Catanga (59 de ani), ”Regina muzicii lăutărești”, apelase, în urmă cu opt ani, la această operație estetică, care îi redase fermitatea bustului. Numai că, în 2014, după nunta cu Aurel Pădureanu, cântăreața a anunțat că renunță la ”bijuteriile” din sutien, care i-au dat mari bătăi de cap: ”Mă aflam în Turcia, iar un val m-a izbit puternic peste sâni. Am avut nişte dureri cumplite, am chemat Salvarea, căci silicoanele mi se mutaseră din loc. N-am avut silicoane mari, erau de 350 grame, dintre cele mai mari. După operaţia estetică n-am mai putut cânta la acordeon, acest instrument greu de 10 kilograme, pentru că mă durea pieptul. Dar, fără silicoane, o să câştig triplu cu acordeonul”, ne mai spunea Cornelia, în urmă cu patru ani. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1