S-au târguit cu Oana Zăvoranu ca la piață: „Nu port eșarfă, port bască, vreau o brățară”

24131283_1800248366684572_5091245648743135251_n.jpg

oana zavoranu
În jur de 2.000 de oameni au așteptat în fața casei Oanei Zăvoranu pentru a primi o haină, o geantă sau o bijuterie
Foto: Facebook

A fost un haos total la casa Oanei Zăvoranu după ce a anunțat pe 29 noiembrie că împarte gratis haine extrem de scumpe, în momoria soacrei sale care a murit. În jur de 2.000 de oameni s-au îmbulzit în jurul blocului, în speranța că vor primi ceva de la Oana.

Ea a dat dovadă de o răbdare ieșită din comun față de toți cei care au venit să primească de pomană haine, genți sau bijuterii. Nu toată lumea s-a mulțumit însă cu „pachetul” deja pregătit de Alex (soțul Oanei) și echipa de prieteni care au ajutat-o.

Deși a existat o listă cu „fanii” Oanei Zăvoranu care ar fi trebuit să-i ajute să împartă lucrurile în mod echitabil, numeroase persoane intrau pe furiș sau cu forța în apartamentul divei, iar aici, Oana îi primea cu brațele deschise, chiar dacă numele lor nu era scris pe listă.

oana_1.jpg

oana zavoranu
Doamna Geta, o "clientă" greu de mulțumit
Foto: Facebook/Oana Zăvoranu

Doamna Geta, o femeie care spunea că a venit tocmai din Urziceni și stătea de la ora 9.00 în fața casei Oanei pentru a-și aștepta rândul, a fost destul de pretențioasă și nu greu de mulțumit, dar diva a vrut să-i facă pe plac.

„Nu port eșarfă, eu port bască, vreau o brățară”, se târguia doamna Geta, dar n-a durat mult și s-a râzgândit. Până la urmă a vrut o șapcă „fistichie”, dar când Oana i-a adus acesteia ceea ce a vrut, a intervenit o altă „problemă”: „Păi da, dar la aia îmi trebuie blugi scurți...”

oana_2.jpg

oana zavoranu
S-au împărțit haine, genți, poșete și bijuterii
Foto: Facebook/Oana Zăvoranu

„Am bască, de care? Gen cipilică, așa? Dă-o o poșetă țăcănită doamnei”, i-a spus Oana, vizibil zăpăcită, soțului. Până la urmă, n-a scăpat de doamna Geta până ce nu i-a dat și o brățară, dar și la acest capitol a făcut mofturi, întrucât are mâna groasă, iar Oana nu avea decât brățări mici.

Loading...

Citește și

  • foto

    Sute de oameni, de toate vârstele, au stat la coadă în fața casei Oanei Zăvoranu după ce aceasta a anunţat că îşi donează o bună parte din garderoba care cuprinde pantofi, bluze, genţi, dar şi diverse bijuterii. Oamenii s-au afişat în faţa blocului, iar în jurul orei 15.00, aproape 2000 de femei se luptau pentru a obţine cea mai frumoasă haină. S-a ţipat, împins şi cea care a dat mai mult din coate a plecat acasă cu hainele mult visate.

  • Oana Zăvoranu, Adelina Pestrițu, Lora, Loredana Chivu, Oana Roman

    E haos pe Calea Dorobanţilor, în faţa blocului, unde Oana Zăvoranu se pregăteşte să deschidă uşile apartamentului, ce îi serveşte vedetei pe post de dressing. Bruneta a primit o avalanşă de mesaje pe conturile ei de socializare, potrivit cărora aproape toate femeile ar vrea să plece acasă cu o geantă de la o renumită casă de modă! Speriată oarecum de cerinţe, comparativ cu realitatea, vedeta a explicat că nu are de oferit foarte multe astfel de poşete de brand.