S-au întors la serviciu la o lună după ce au născut

8-9-vedete-foto-1-2-col.jpg

Diana Bart a născut-o pe Maira pe 20 mai, iar pe 21 august a revenit la “Focus Magazin” (Prima TV)

Cele trei graţii din lumea mondenă au răsturnat toate pronosticurile şi au dovedit că sarcina nu înseamnă nici “adio, carieră”, nici „adio, siluetă”. Practic, Diana Bart, Elena Gheorghe şi Ilinca Vandici s-au dus puţin să nască, şi-au adus bebeluşii acasă şi au revenit la serviciu în timp record.

Pe 21 august, Diana Bart (36 de ani) a revenit la emisiunea “Focus Magazin”, pe care o prezintă la Prima TV, alături de Alex Constantin. Nimic ciudat până aici, doar că bruneta arată ca un manechin de podium, deşi pe 20 mai a născut o fetiţă, pe care o va boteza Maira Sofia. „Am trei mese principale pe zi şi gustări ce constau în seminţe, fructe. Beau multă apă, nu mă ating de sucuri acidulate din comerţ, nu consum alimente cu aditivi, citesc eticheta fiecărui produs pe care îl cumpăr. Evit prăjelile, rântaşurile, sosurile grele, făina albă şi zahărul. Iar în perioada sarcinii nu am schimbat nimic la acest regim alimentar”, ne-a spus Diana, care are doar 53 kg.

8-9-vedete-foto-5-2-col.jpg

Ilinca Vandici l-a născut pe Zian Ioan pe 23 iulie, iar pe 28 august prezenta “Bravo, ai stil!” (Kanal D)

La fel de filiformă s-a întors la serviciu şi Ilinca Vandici (31 de ani), dar atenţie, nu după trei luni, ca Diana, ci după doar o lună! Vedeta a devenit mămică de băiat pe 23 iulie, iar pe 28 august prezenta deja prima ediţie din noul sezon “Bravo, ai stil!”. “Vreau să împac viaţa de familie cu viaţa profesională, aşa cum au făcut atâtea femei în lumea asta. Ştiaţi că în străinătate ţi se permite să stai acasă doar două luni după naştere, după care mamele revin la locul de muncă?”, a declarat Ilinca pentru “Click! TV”.

8-9-vedete-foto-3-4-col.jpg

Elena Gheorghe a devenit mămică de fetiţă pe 15 iulie, iar fix o lună mai târziu avea concert la Moldova Nouă

Nici Elena Gheorghe (32 de ani) nu s-a menajat prea mult, iar pe 15 august susţinea un concert la Moldova Nouă. Asta după ce pe 15 iulie dădea naştere unei fetiţe, pe care până la botez o alintă “Bebelinda”. Practic, concediul ei de maternitate a durat o lună în cap.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1