S-au încheiat preselecțiile la "Românii au talent". Peste 300 de oameni au urcat pe scenă. Ce urmează

smiley-bartos.jpg

Prezentatorii Românii au talent Smiley și Pavel Bartoș
Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș
foto: PRO TV

Din 5 februarie, de când a fost difuzată prima ediție a sezonului 11, pe scena emisiunii "Românii au talent" au urcat peste 300 de oameni talentați. În semifinale sunt însă disponibile doar 24 de locuri, iar 10 dintre ele sunt ocupate deja, de cei care au obținut butonul auriu.

După cum a spus Pavel Bartoș în ediția difuzată vineri, 7 mai, etapa preselecțiilor a ajuns la final și a fost ”un adevărat maraton de audiții care s-a încheiat cu surprize una și una!”. Ultimii calificați în următoarea etapă sunt: Alexandra Grigore, Andreea Manasia, Miruna Nazare, Alberto De Blasi, Florin Țubucan, Mădălina Sudițu, Gabriel Ionescu, Maya Ciosa și Stephanie Kiss.

Peste 2.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul

Ultima ediția a preselecțiilor "Românii au talent" a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 11.1 puncte de rating și 30.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8.3 puncte de rating și 22.9% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 23:09, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 9.9 puncte de audiență și 32.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 6.8 puncte de rating și 22.4% share. Peste 2.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 22:49 aproape 2.7 milioane de români se uitau la emisiune.

Ce urmează la "Românii au talent"

Preselecțiile s-au încheiat, este momentul pentru următoarea etapă: decizia juraților cu privire la calificații în semifinalele live. Luni, de la 20:30, Andra, Alexandra, Andi, Florin, Smiley și Pavel se vor reuni și vor discuta despre concurenții care au primit 3 sau 4 de DA! Misiunea lor este cu atât mai dificilă, întrucât din cele 24 de locuri existente în semifinale, 10 le aparțin deja celor care au obținut butonul auriu! Pentru a afla cine va reuși să ajungă la votul publicului, nu ratați emisiunea.

Citește și:

Elena Gatcin a primit Golden Buzz de la Andra pentru interpretarea sa plină de emoție la Românii au talent

Povestea puștiului nevăzător, care l-a făcut pe Florin Călinescu să plângă la Românii au talent. Primul Golden Buzz al sezonului

Loading...