S-au încheiat duelurile la Vocea României! Ei merg în edițiile live

antrenori_vocea_romaniei.jpg

vocea romaniei loredana smiley moga
Antrenorii de la Vocea României au avut de luat decizii dificile, vineri, 20 noiembrie
foto: Arhiva Personală

Cea de-a 10-a ediție a concursului muzical Vocea României a fost una tensionată. 10 echipe s-au duelat în competiția vocilor pentru a merge mai departe, în edițiile live. La final, numai jumătate din cei care au urcat pe scenă au reușit să rămână în echipele antrenorilor.

Au dat tot ce au putut, iar în cele din urmă. au mers mai departe doar cei mai buni. Vineri (20 noiembrie) a fost difuzată lupta concurenților de la Vocea României pentru un loc în semifinală. Iată cine a reușit să câștige duelurile.

În echipa lui Tudor Chirilă au rămas Claudia Anda, Cristina Bălan, Cristina Lupu, Roxana Morar, Sabina Stroe, Armand Murzea, Tincuța Fernea, dar și Daniel Bălan, eliminat din echipa Loredanei. Ovidiu Turcu, Paula Rotar, Florina Călin, Adrian Stănescu și Andreea Manasia nu au reușit să treacă mai departe.

Loredana a rămas cu Bogdan Vlădău, Antonio Fabrizi, Cristina Vasopol, Mihai Rait, Iulian Selea, Alexandra Mitroi, Gabriela Amzaru și Florentina Ciună, eliminată din echipa lui Tudor Chirilă. Tonina Tarnosche, Biu Marquetti, Alin Pascal, Elena Niciu și Sara Mihali au fost eliminați.

Echipa lui Smiley este, acum, formată din Michel Kotcha, Diana Cazan, Larisa Ciortan, Ibitoye Tobi, Ruxandra Anania, Nora Denes, Diana Hetea și Sergiu Ferat. Ștefan Liche, George Tudor Ion, Ana Maria Ababei, Alina Coltan, Andreea Vatavu, Nicoleta Hapaianu și Cristina Popa au fost eliminați.

Marius Moga i-a păstrat în echipa lui pe Irina Pelin, Elvis Silistra, Delia Pitu, Cristina Stroe, Andrei Vitan, Tomer Jack Weissbuch, Adrian Tănase și Alexandru Florea. Florina Lorena Stoian, Florin-Eugen Cruceru, Jessie Banes, Mădălina Rusu, Andreea Diana Oprea, Luciana Ștefan și Ioana Sapianu au fost eliminați.

Loading...

Citește și

  • vocea romaniei concurenti dueluri

    Emoțiile cresc la „Vocea României”. Vineri (20 noiembrie), ultimele zece cupluri de dueliști vor intra în ring și vor lupta pentru un loc în semifinalele competiției. Concurenții demonstrează că știu exact ce vor, luptă frumos și ajung tot mai departe. Loredana (45 de ani) mai are 10 concurenți, Smiley (32 de ani) a rămas cu 11, Tudor Chirilă (41 de ani) mai are 9 voci, iar Marius Moga (33 de ani) mai are 11 talente în echipa lui.

  • Mihai Raiţ

    PRO TV şi-a infiltrat motorul de audienţă, adică serialul “Las Fierbinţi”, şi în bucătăria concursului “Vocea României”. Reprezentant de seamă pe scenă a fost actorul Mihai Raiţ Dragomir, cel care în serialul de comedie îl întruchipează pe “tăntălăul satului” Dorel.

  • vocea romaniei juriu

    Vineri seara la Pro TV au avut loc primele nouă dueluri de la Vocea României 2015. Câştigătorii duelurilor au fost aleşi din 19 concurenţi. 10 au trecut mai departe, iar fanii au stat curioşi să vadă cine sunt cei mai buni din echipele Tudor, Loredana, Smiley şi Moga.

  • Surpriză de proporţii vineri seară (30 octombrie) la ''Vocea României''. Artistul Florin Mureşan (42 de ani), fratele mai celebrului Ovidiu Komornyik, a fost prezent la audiţiile pe nevăzute. Deşi a sperat că va întoarce cele 4 scaune ale antrenorilor, din păcate, nu a trecut în etapa următoare.