S-au dezbrăcat doar pentru străini. Cele mai erotice scene cu Ana Ularu și Catrinel Menghia

catrinel-menghia.jpg

catrinel menghia
Catrinel Menghia, la Festivalul de Film de la Cannes (mai 2019)
foto: Guliver / GettyImages

În filmele româneşti sunt îmbrăcate până-n gât, au roluri triste şi poveşti lacrimogene. Ei bine, cum trec graniţa şi filmează fie pentru Hollywood, fie pentru pelicule europene, superbele noastre actrițe devin mai îndrăznețe și își expun talentul actoricesc, dar și frumusețea fizică. Evident, totul depinde de scenarii.

Zilele acestea se împlinesc fix patru ani de la succesul peliculei “Loro chi?”, lansată inițial în cinematografele din Italia, și în care superba Catrinel Menghia o întruchipează pe firava Ellen. Din film nu lipsesc momentele sexy, ba chiar avem parte şi de o scenă de amor între două femei, petrecută în valurile mării. Românca noastră a mai bifat scene erotice alături de o femeie, în filmul “Tale of tales”, lansat în Italia în luna mai 2015. 

Conform scenariului, Catrinel se sărută de mama focului cu actriţa Guenda Goria şi se pipăie pe sâni, într-o decadentă atmosferă de epocă. Din distribuţie fac parte actori mari, precum Salma Hayek şi Vincent Cassel.

12-13-vedete-3-col-catrzxcvxcinel-1.jpg

Catrinel Menghia
Catrinel Menghia (34 de ani, în dreapta) are o scenă lesbi alături de actriţa Guenda Goria, în Filmul „Tale of tales”

Catrinel Menghia, sexy și în pelicula “Loro chi?”

Pelicula, regizată de Fabio Bonifacci, e o comedie romantică, presărată cu scene sexy, pe care Catrinel le joacă natural. O scenă memorabilă se petrece pe o plajă, când Catrinel şi prietena ei din film, actriţa Lisa Bor, se mângâie pasional în spuma mării, după care ies din apă, ude pe maiouri.

Ana Ularu, goală și sexy în "Familia Borgia"

O altă româncă sexy, care a făcut furori de data aceasta într-un serial de mare audienţă, “Familia Borgia”, este Ana Ularu. Actriţa, care a jucat cu Keanu Reeves în filmul în filmul “Siberia” (2018), este protagonista unor scene desprinse parcă din Kamasutra. Complet goală, cu sânii mari şi naturali în prim-plan, Ana face sex sălbatic cu un tânăr al cărui nume nici nu contează.

12-13-vedcdsfsdete-3-col-ana-ularu.jpg

Ana Ularu
Ana Ularu (34 de ani) Actriţa face amor în serialul “Familia Borgia”. Secvenţa poate fi văzută în episodul 3, sezonul 5

Citește și:

Scene erotice româneşti, mult mai bune decât «sexul» dintre Brigitte şi Pastramă

Catrinel Menghia și-a botezat fetița. Petrecerea a avut loc într-un cadru intim și plin de stil

 

Loading...

Citește și

  • Ilie Dumitrescu, copii Ilie Dumitrescu, film, erotism, interzis minorilor, film erotic, Un pas în urma serafimilor, Stefan Iancu, lansare, premiera

    Pelicula „Un pas în urma serafimilor”, lansată oficial pe 22 septembrie în toate cinematografele din România, are de toate pentru toți: scenariu bun, actori tineri și talentați, nume celebre în distribuție, dar și scene de amor care te fac să roșești. Protagonistul celor mai fierbinți secvențe este Ștefan Iancu, pe care îl știți și din filmul “Nașa” (2011).

  • catrinel menghia la sala

    Aflată în țară pentru promovarea filmului ”La Gomera”, propunerea României pentru premiile Oscar, Catrinel Menghia a povestit un interviu cum s-a sfârșit căsnicia ei cu impresarul italian Massimo Brambati. Frumoasa actriță a aflat că în ultimii doi ani de mariaj fusese înșelată nu cu una, ci cu mai multe femei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1