S-au căsătorit cu femeile care i-au aplaudat în filme şi în piese

6-7-vedete-3-col-tociu.jpg

Romică Ţociu a ochit-o pe Nicoleta la teatru. S-au căsătorit în urmă cu 23 de ani

Cei patru artişti de calibru, care odinioară învârteau femeile pe degete, căci erau talentaţi şi şarmanţi, nu credeau că vor renunţa vreodată la burlăcie. Cum de ceea ce fugi nu scapi, iată că şi pe ei i-a lovit dragostea fulgerător chiar la show-urile lor, femeile iubite aflându-se printre spectatori.

Romică Ţociu (55 de ani) şi-a amintit cu nostalgie despre începuturile relaţiei cu Nicoleta (45 de ani), actuala soţie: “Am cunoscut-o pe Nicoleta la teatru, nu mai erau bilete. Văd o fată brunetă, cu părul scurt şi cu un bust impresionant. Ea mai fusese la spectacolul meu cu iubitul ei şi a plecat la jumătate. Apoi, a revenit cu o prietenă, ca să mă vadă pe mine. Eu am reuşit să îi fac rost de două bilete. În pauză i-am spus să vină la noi în cabină”, a povestit el, la Antena Stars. Romică a mai dezvăluit şi cine l-a convins să renunţe la burlăcie: ”Când iubeşti pe cineva, confirmarea unui act legal nu confirmă şi dragostea. Eu am aşteptat ca Nicoleta să alăpteze, ca să o cer de nevastă. Mădălina Manole mi-a spus că, dacă nu ne cununăm, nu ne botează copilul! Şi m-am dus acasă şi am cerut-o de nevastă”. Romică şi Nicoleta s-au căsătorit în 1995, la un an după ce s-au cunoscut şi au doi copii, Cătălin (23 de ani) şi Daria (15 ani). Mai mult, anul viitor vor deveni şi bunici, iubita lui Cătălin fiind însărcinată.

6-7-vedete-3-col-alina-oprea.jpg

Alin Oprea şi Larisa s-au îndrăgostit la un spectacolul la Buzău. Au sărbătorit 19 ani de la nuntă

Dar şi Alin Oprea (46 de ani) s-a îndrăgostit fulgerător de Larisa, care avea să-i devină nevastă, tot la un spectacol, pe care solistul de la “Talisman” îl susţinea la Buzău, oraşul ei natal: ”Soţia mea era în public la acel concert. Am zărit-o şi mi-a plăcut enorm de ea, m-am îndrăgostit la prima vedere. Soţia mea mi-a povestit că asculta muzica Talisman, făcuse rost de piesele noastre de început. Nu a dorit să vină la concertul nostru, una din prietenele ei a luat-o cu ea forţat. Este o tipă foarte ordonată, sportul de performanţă practicat de ea spunându-şi cuvântul în formarea ei ca om. A jucat handbal şi a făcut judo de performanţă, a fost campioană naţională la judo şi este deţinătoarea centurii maro“, a spus el, la Kanal D. Alin s-a confruntat cu probleme financiare, la începutul poveştii de dragoste: ”Pe vremea când am cunoscut-o, n-aveam bani nici să plătesc două pizza în oraş. Primul cadou pe care i l-am făcut a fost chiar inelul de logodnă. Am cunoscut-o în noiembrie, iar în februarie deja i-am dat inelul. Ce, credeaţi că am vrut să pierd fata?”.

6-7-vedete-3-col-augusta.jpg

Andreas Petrescu şi Augusta Lazarov au făcut cunoştinţă la teatru. În 2015 şi-au unit destinele şi au un băieţel

Actorul Andreas Petrescu (42 de ani) a povestit despre prima întâlnire cu soţia lui, Augusta Lazarov (43 de ani): „Jucam «Mă mut la mama»,  la Godot, şi trebuia să vină la spectacol. Eu nu ştiam. Eram încă în sală, mă uitam la scenă şi mă gândeam ce voi face. A venit colegul şi mi-a zis: «Nu sta pe scaunul ăsta, căci aici stă Augusta Lazarov». Eu am zis: «Să fie sănătoasă! Ce treabă am eu cu ea? Când o să vină, o să stea». Şi aud o voce: «Bună! Cred că ne cunoaştem». Era chiar Augusta. M-am simţit foarte prost. M-am ridicat, am dat mâna. Nu ne cunoşteam personal, dar eu o văzusem la televizor. Ea văzuse nişte emisiuni. Ne ştiam de la televizor. Mi-a spus ulterior că avea impresia că sunt un bărbat superficial şi arogant. A văzut spectacolul, după care mi-a zis că şi-a schimbat cu totul părerea despre mine şi am făcut rost de numărul ei de telefon”, au fost dezvăluirile lui, pentru femeidezece.ro. Întrebat ce l-a atras cel mai mult la soţia sa, Andreas a  spus: „Ochii, prima oară, pentru că i-am văzut în întuneric şi avea privirea albastră care pentru unii e foarte dură, dar pentru mine este cea mai caldă din lume. Asta m-a atras prima dată. După care m-au atras mai multe lucruri. Felul ei de-a fi”. Ei s-au căsătorit pe 27 septembrie 2015 şi au un fiu frumuşel-foc, Luca, în vârstă de 4 anişori. 

Cezara Dafinescu: «M-am îndrăgostit de George Motoi văzându-l într-un rol»

6-7-vedete-2-col-cezara-dafinescu-george-motoi.jpg

George şi Cezara au fost căsătoriţi 23 de ani

Cezara Dafinescu, una dintre cele mai frumoase actriţe ale ”Epocii de Aur”, a fost căsătorită de două ori. Prima ei mare iubire a fost actorul George Motoi, de care s-a îndrăgostit la debutul ei în lumea artistică: ”De George m-am indrăgostit în anul doi de facultate, mai întâi văzându-l în filme. Apoi, destinul a făcut să ne întâlnim şi aievea şi să formăm un cuplu în viaţă şi mai târziu, şi pe scenă. El a fost «Făt-Frumosul» pe care îl aşteaptă orice fată să vină pe un cal alb. George m-a învăţat că în teatru trebuie să intri pe uşa din faţă. Nu ştiu când şi cum s-a stins dragostea noastră. A-l renega pe George ar însemna să mă reneg pe mine, pentru că, într-o perioadă a vieţii mele, el a fost ALESUL”, a menţionat ea, pe conturile sociale. Au fost căsătoriţi 23 de ani. George Motoi a încetat din viaţă pe 4 martie 2015.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1