Rușinică! Actrița Magda Catone și-a surprins fanii cu un gest urât pe stradă

magda_catone03.jpg

magda catone
Magda Catone a fost abordată de o admiratoare pe stradă
foto: Blitz/Click!

E sezonul răcelilor și, uneori, nimic nu e mai de preț decât o batistă la momentul potrivit. Se pare că tocmai asta i-a lipsit actriței Magda Catone zilele trecute, la întâlnirea cu fanii ei, în plină stradă.

Magda Catone (59 de ani) a fost recunoscută  pe stradă de o admiratoare zilele trecute. Actrița a reacționat prompt și a acceptat, cu zâmbetul pe buze, să pozeze împreună cu tânăra. Mai mult, a dat de dovadă de multă răbdare, pentru că fotografia n-a ieșit perfect din prima încercare.

magda catoneZoom
Magda Catone s-a fotografiat cu tânăra ei admiratoare
foto: Blitz/Click!

 

După aceea, Catone a stat puțin de vorbă cu admiratoarea ei și, la un moment dat, și-a șters nasul cu mâna. Degeaba a încercat actrița să mascheze totul, ducând imediat mâna la ochelari și apoi mângâindu-și gâtul. Gestul ei a fost observat de paparazzii Click!

magda catoneZoom
Mgda Catone și-a șters nasul cu mâna
foto: Blitz/Click!

 

magda catoneZoom
Actrița a încercat să mascheze gestul
foto: Blitz/Click!

 

De anul acesta, Magda Catone nu mai este ”doamna Bonux”, după 15 ani în care a fost imaginea celebrului detergent de rufe, actrița concentrându-se asupra proiectelor din teatru. Schimbarea n-a avut însă efecte și în viața ei personală, Magda recunoscând sincer că îi este greu să se îndrăgostească după ce l-a iubit pe regretatul Șerban Ionescu. ”Când s-o mai naște unul ca Șerban Ionescu, poate o să mă îndrăgostesc din nou”, a declarat actrița despre marea iubire a vieții ei.

serban ionescu, magda catoneZoom
Șerban Ionescu și Magda Catone au fost căsătoriți 30 de ani și au divorțat în anul morții actorului. Cei doi au un fiu, Carol
foto: arhiva Click!

 

Şerban Ionescu a murit în noiembrie 2012, la vârsta de 62 de ani, măcinat de scleroză amiotrofică, o boală cumplită care, în mai puţin de un an, l-a imobilizat la pat şi i-a răpit darul vorbirii.

loading...

Citește și

  • Şerban Ionescu, Marin Moraru, Anca Parghel, Ion Dolănescu sau Ioan Luchian Mihalea sunt nume care ne trezesc şi acum emoţie. S-au făcut remarcaţi în această viaţă, au lăsat multe în urma lor, iar la final de drum, au avut parte, aşa cum meritau, de înmormântări fastuoase. Anii au trecut peste mormintele lor, însă pe numele gravat în piatră nu s-a depus praful. Au grijă de asta cei dragi, rămaşi în urmă.

  • La un an de la decesul Şerban Ionescu, apropiaţii actorului îşi amintesc de comportamentul acestuia în familie şi de certurile violente pe care le avea cu Magda Catone. Aceştia au povestit că soţul actriţei nu era tocmai uşă de biserică acasă, iar în cuplu existau tensiuni, care uneori se transformau în scandaluri monstru.