Ruby și iubita lui Dorian Popa, cele mai sexy domnișoare de onoare de la nunta lui What's Up

ruby_claudia.jpg

ruby claudia iosif
Ruby și Claudia au atras toate privirile la nunta lui What's Up
Foto: arhivă personală

Duminică, 28 august, What's Up s-a căsătorit cu Simina Costea, impresara cu care are o relație de șase ani. Vreo 400 de invitați s-au strâns la petrecerea ce a avut loc la Palatul Știrbey. Printre ei au fost foarte multe vedete, căci așa se întâmplă de obicei la o nuntă din industria muzicală.

Andra și Cătălin Măruță au fost nași, iar Dorian Popa s-a numărat printre cavalerii de onoare. Toate privirile s-au îndreptat la mireasa Simina, dar nici domnișoarele de onoare nu au fost mai prejos. Ruby și Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, au îmbrăcat rochii roz pal, decoltate, cu vedere la busturile siliconate și la picioarele lungi și bronzate. Cele două au ales ținute extrem de sexy, cu spatele gol, la care nu au purtat sutien.

ruby.jpg

ruby claudia iosif
Ruby și Claudia au îmbrăcat rochii cu vedere la bustul siliconat
Foto: arhivă personală

ruby1.jpg

ruby claudia iosif
Cele două fete sexy poartă același prenume: Claudia
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • simina whats up

    What's Up și Simina Costea au decis să devină o familie în fața lui Dumnezeu, așa că duminică, 28 august, au organizat petrecere mare pentru cei 400 de invitați care au ales să le fie alături în cea mai importantă zi din viața lor. După șase ani de relație, Marius Ivancea, alias What's Up, și impresara Simina au făcut pasul cel mare.

  • andra catalin maruta

    What's Up s-a decis să-și pună pirostriile și iată că ziua cea mare a venit. Duminică, 28 august, solistul și Simina, cea cu care are o relație de șapte ani, au decis să-și jure credință veșnică în fața lui Dumnezeu. Nunta a adunat toată crema cea vestită a showbiz-ului românesc, dar și sute de alți invitați.

  • A venit momentul pentru Marius Ivancea să-i jure credinţă veşnică impresarei Simina Costea cu care se iubeşte de şapte ani. Solistul va face chef mare, duminică (28 auhust) la Palatul Ştirbei alături de cei 400 de invitaţi. Printre ei se numără mulţi colegi de breaslă, care au ajuns deja la petrecere şi s-au fotografiat cu mirele.

  • What’s Up, nunta, impresara, maruta, andra, adina buzatu, costume

    Încă un burlac celebru se face băiat de casă. Duminică, Marius Ivancea, alias What’s Up, şi impresara lui, Simina Costea, îşi vor oficializa relaţia. Iar după ce ambii vor da cu subsemnatul la Starea Civilă, cei 400 de prieteni şi de rude ai cuplului sunt aşteptaţi la cheful cu ştaif, de la Palatul Ştirbey.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1