Ruby duce dorul vacanțelor exotice: «Vă invit pe insula mea din sufragerie!»

12-23b.jpg

Ruby se ține de glume: «Vă invit pe insula mea din sufragerie!»
Citeste tot despre: 

Senzuala solistă Ruby, pe numele ei real Ana Claudia Grigore (30 de ani), și-a amuzat fanii, deunăzi, după ce a publicat pe conturile sociale câteva fotografii sexy realizate în sufragerie.

S-a dus vremea vacanțelor pentru toată lumea! Toți cei care aveau planuri în această perioadă, dar și în următoarele luni, și-au anulat toate planurile, din cauza pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreg mapamondul. Este și cazul vedetelor noastre, care erau obișnuit să călătorească în luma largă.

Ruby a improvizat o vacanță în sufrageria ei, special pentru fani

Ruby, care duce dorul vacanțelor exotice, dar și al concursurilor tv ”Asia Express”  (Antena 1) și ”Sunt celebru, scoate-mă de aici! ” (PRO TV), și-a amenajat un mic colț relaxant, în apartamentul ei de lux, unde s-a închis pe perioada pandemiei de coronavirus. A întins un prosop pe parchet, pe un ecran imens a postat o imagine dintr-o vacanță exotică, a adunat în jurul ei toate ghivecele, apoi și-a imaginat, măcar pentru o oră, că se află undeva, departe, lipsită de griji:  ”Vă invit pe insula mea din sufragerie! ”, a menționat vedeta cu trup de zeiță, pe conturile ei sociale. Fanii i-au trimis sute de aprecieri și au felicitat-o pentru acest joc de imaginație.

 

Citește și

EXCLUSIV Ruby s-a mutat în casă nouă! Cât a cheltuit cântăreața: „Am dat toată munca mea!”

Ruby a renunţat la haine şi le-a arătat fanilor tot! Iat-o pe artistă goală complet

Loading...

Citește și

  • Ruby s-a confurntat cu probleme foarte grave la Survivor România și a fost dusă de urgență la spital, din cauza faptului că starea ei s-a agravat. Totul s-a petrecut în timpul nopții, Ruby a fost transportată cu o barcă.

  • Competiția «Survivor România» este una în care concurenții sacrifică nu doar timpul pe care ar putea să-l petreacă alături de familiile lor, ci și confortul locuințelor din România. Astfel că, atât membrii echipelor Războnicii și Faimoșii trebuie să îndure oboseala și foame pentru a rămâne cât mai mult timp în competiție. Ruby, Elena Ionescu și Cristina Șișcanu sunt doar câteva dintre concurentele care au fost surprinse de camerele de filmat fără machiaj și cu urme vizibile de oboseală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1