Ruby îşi "condimentează" cariera. Vezi despre ce e vorba

ruby.jpg

ruby tatuaje
Ruby are corpul acoperit cu peste 15 tatuaje
foto: arhiva personală

Scoate hituri pe bandă rulantă şi se află mereu în centrul atenţiei. Ruby, pe numele ei adevărat Ana Claudia Grigore, are o mulţime de proiecte şi le pregăteşte noi „condimente” pentru fanii ei de pretutindeni.

Luni seară, Ruby (27 de ani) şi-a scos iubitul la avanpremiera filmului de desene animate „Un lup printre oi”. Solista, aflată mai mereu în topurile muzicale cu piesele sale, şi-a surprins din nou fanii atunci când a fost solicitată să-şi împrumute vocea pentru un personaj animat. 

ruby_2.jpg

ruby iubit
Ruby și-a scos iubitul în oraș
Foto: FREEMAN ENTERTAINMENT

 

„Am acceptat imediat propunerea, mai ales că, în varianta iniţială a filmului, vocea personajului meu este a actriţei Rubby Rose, care îmi place foarte mult. Mi-a plăcut mult şi fanii trebuie să ştie că le pregătesc multe surprize. Una dintre acestea este viitoarea mea piesă care se numeşte „Condimente”, pe care o voi scoate împreună cu Nosfe de la Şatra Benz. Şi surprizele nu se vor opri aici”, ne-a povestit solista. 

13023541_10209589719526780_868752391_n.jpg

ruby iubit
Ruby alături de iubitul ei, Adrian Robert
Foto: FREEMAN ENTERTAINMENT

 

Ruby şi iubitul ei, dansatorul Adrian Robert, s-au cunoscut în 2012, când au filmat pentru videoclipul „Stinge lumina”. Scenele incendiare cu cei doi i-au apropiat, deşi Ruby avea atunci o relaţie cu impresarul ei. De peste 3 ani, cei doi formează un cuplu solid şi chiar dacă se simt bine împreună, nu au gânduri de căsătorie anul acesta. „Anul acesta nu avem timp să ne căsătorim, mai avem destulă vreme pentru asta”, ne-a povestit Ruby care, deşi nu are copii, încă, are grija a trei pisici şi doi căţei. Cât despre alte planuri în a doua jumătate a anului, Ruby vrea să-şi continue tatuajul de pe mâna dreaptă şi să lanseze numai hituri. Şi aşteaptă noi oferte muzicale dar şi din televiziune.  

loading...
Loading...

Citește și

  • S-a terminat viaţa de huzur pentru Ana Claudia Grigore, alias Ruby, în jungla din Africa de Sud! Concurenta show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-a îngrozit când a văzut că faţa ei de păpuşă, de care are o grijă excesivă la Bucureşti, este acum plină de bube.

  • ruby body decupat parti intime sani silicoane

    Fanii lui Ruby (26 de ani) sunt în delir! Cântăreaţa s-a fotografiat într-o ţinută de infarct. A îmbrăcat un body de piele, de culoare neagră, care i-a cam lăsat părţile intime la vedere.